Αγγλική Γλώσσα

Η Γνώση Ξένων Γλωσσών ανοίγει πολλές “πόρτες”…
ΜΑΖΙ θα την κάνουμε “κλειδί”.

Η γνώση Ξένων Γλωσσών είναι το “κλειδί” για επαγγελματική αποκατάσταση, είτε θέλει κάποιος να εργαστεί στο Εξωτερικό, είτε να μείνει στην Ελλάδα, η οποία ήδη αποτελεί χώρο δραστηριοποίησης δεκάδων ξένων πολυεθνικών εταιρειών, αλλά και έναν από τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για ανθρώπους από όλες τις χώρες του Κόσμου.
Είναι επίσης απαραίτητη σε ανθρώπους που ταξιδεύουν στο Εξωτερικό, τόσο για επαγγελματικούς, όσο και για λόγους αναψυχής.
Η γνώση Ξένων Γλωσσών είναι ένα εισιτήριο διαρκείας για όλο τον κόσμο…
προς όλο τον Κόσμο.
Η γνώση της Αγγλικής Γλώσσας είναι ένα “κλειδί” που ξεκλειδώνει τις πιο δύσκολες πόρτες…
σε όλο τον Κόσμο.

O Γκαίτε (Johann Wolfgang von Goethe) συνήθιζε να λέει:
“Αν θέλεις να μάθεις καλά την Μητρική σου Γλώσσα, μάθε μια Ξένη Γλώσσα”.
Ο Goethe ήταν μεγάλος θαυμαστής της Ελληνικής Κοσμοθεωρίας και μυημένος στην Ιδέα των Ελλήνων, όπως μαρτυράει και το “Auch ich in Arkadien”, με το οποίο ξεκινά το βιβλίο του “Italienische Reise” (Ιταλικό Ταξίδι), στο οποίο περιέργως περιγράφει ένα ταξίδι του όχι στην Ελλάδα, μα στην Ιταλία. Ο τίτλος “von” στο όνομά του, δεν είναι τυχαίος… Την φράση αυτή έκανε γνωστή ο επίσης μυημένος ζωγράφος Nicolas Pussin, το θρυλικό έργο του οποίου “Οι Ποιμένες της Αρκαδίας” με το αναγραφόμενο στην Κιβωτό της Διαθήκης “Et in Arcadia ego” είναι στο αρχείο κάθε σοβαρού ερευνητή που ασχολείται με την Μυστική Ιστορία της Ανθρωπότητας, αλλά και κάθε μέλους οποιασδήποτε Μυστικής Εταιρείας αναζητά το “Άγιο Δισκοπότηρο”.
Όσοι ασχολούνται με τον αποσυμβολισμό, λένε πως πίσω από την λέξη “ΑΡΚΑΔΙΑ” κρύβεται η Ουράνια Αρκαδία, ο Σείριος, που αποκρυπτογραφεί τον Παράδεισο ή τα Ηλύσια Πεδία.

Το E.L.P.I.S. είναι μια υπέρ ταχύρρυθμη Μέθοδος Διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας, με την βοήθεια της οποίας ο μαθητής ή η μαθήτρια όχι μόνο διδάσκεται τους κανόνες της αγγλικής γλώσσας αλλά, ακόμη πιο σημαντικό, αποκτά έναν διευρυμένο τρόπο Σκέψης…

Η αλήθεια είναι πολύ πιο απλή…
“Et in Arcadia ego”, ο Nicolas Pussin. “Auch ich in Arkadien”, o Johann Wolfgang Goethe. Συνδυάστε τα και τα δύο και πλησιάστε να σας αποκαλύψω το Μεγάλο Μυστικό των δύο μεγάλων Δημιουργών που ταξιδεύει αιώνες τώρα για να φτάσει στο Σήμερα:
“Όποιος θέλει να μάθει καλά Αγγλικά, σωστά Ελληνικά, και ΚΥΡΙΩΣ, τα Μυστικά της Δύναμης που “ξελειδώνει” ο Λόγος για να γίνει σπουδαίος άνθρωπος, θα πάει να σπουδάσει Ξένες Γλώσσες στην ARKADIAN – Nikolaos S. Panagodimitropoulos…”

Κύκλοι Σπουδών στην Αγγλική Γλώσσα

C.C.E. (B2)C.P.E. (C2)T.O.E.I.C.I.E.L.T.S.

Στην ARKADIAN N.S.P. και το εξειδικευμένο Τμήμα Διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας, τόσο για Ελληνόφωνους, όσο και για ανθρώπους από όλον τον Κόσμο, το English4globe, δεν θα μάθετε απλά “Ξένες Γλώσσες”…
θα μυηθείτε σε έναν ξεχωριστό τρόπο Σκέψης, που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Γιατί να επιλέξετε το E.L.P.I.S. (English Language Panagodimitropoulos Integrated System);
Το E.L.P.I.S. είναι μια υπέρ ταχύρρυθμη Μέθοδος Διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας, με την βοήθεια της οποίας ο μαθητής ή η μαθήτρια όχι μόνο διδάσκεται τους κανόνες της αγγλικής γλώσσας αλλά, ακόμη πιο σημαντικό, αποκτά έναν διευρυμένο τρόπο Σκέψης…

Προετοιμασία εξετάσεων για όλα τα πτυχία γλωσσομάθειας και πιστοποίησης για τους φορείς:
* University of Michigan
* University of Cambridge
* Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων

Σε ιδιαίτερα μαθήματα ή σε ευέλικτες ομάδες 2 – 4 ατόμων…
με φυσική παρουσία στην Αθήνα, ή μέσω Τηλεκπαίδευσης σε όλον τον κόσμο…
και ο Κόσμος είναι δικός σας.

Με την εγγύηση του
Νικόλαου Σ. Παναγοδημητρόπουλου
University of Michigan, Department of English
Member of the Hellenic American Union

TEFL 5 Qualified TESOL Teacher

Δείτε εδώ το επαγγελματικό μου βιογραφικό

©2004-2024 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Επικοινωνήστε μαζί μου

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

Δείτε εδώ τους Κύκλους Σπουδών στην Αγγλική Γλώσσα