Mind Control

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Εσείς;
“Χαζεύετε” ακόμη (από την) τηλεόραση; Ειδικά αν σας παίρνει ο ύπνος με το “χαζοκούτι” να παίζει “ειδήσεις”, το σίγουρο είναι πως από το “χαζεύετε” θα βγουν τα εισαγωγικά, μιας και, ως γνωστόν, όταν κοιμόμαστε, ναι μεν η Συνείδηση κοιμάται, αλλά το Υποσυνείδητο αγρυπνά και συνεχίζει να λαμβάνει μηνύματα.
Μηνύματα σαν και αυτούς τους… υπνωτιστικούς ήχους από τα “τζινγκλάκια” των ειδήσεων και των διαφημιστικών “σποτ”.

Όποιος ελέγχει την Ροή της Πληροφορίας…
διαμορφώνει την Πραγματικότητα.


Ας το δούμε αυτό, δοσμένο “μυθιστορηματικά”…
αντιγράφω από το βιβλίο μου “Το Φιλί της Μέδουσας”:

Την άλλη μέρα το πρωί, αφού πέρασαν από το σπίτι της Λένας για να πάρει και αυτή τα πράγματά της, ξεκίνησαν το ταξίδι τους για να απολαύσουν την άδεια που τους είχε δώσει ο Τομέας.
“Πού έχεις σκοπό να πάμε;” ρώτησε τον Άλκη όταν βγήκε από το σπίτι της.
“Δεν ξέρω και ούτε με νοιάζει και ιδιαιτέρως, αρκεί που θα είμαστε μαζί.”
Βγήκαν στην Εθνική οδό για την Κόρινθο και είχαν βάλει έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Στις στροφές της Κακιάς Σκάλας, ανάμεσα στα παράσιτα, ακουγόταν και κανένα τραγούδι.

“Ήθελα να ήξερα πόσα χρόνια θα διαρκέσουν αυτά τα έργα εδώ”, σχολίασε ο Άλκης βάζοντας την πρώτη ταχύτητα για να διανύσουν την απίστευτη απόσταση των δύο μέτρων στο μποτιλιάρισμα. “Πάντως η περιοχή εδώ είναι πολύ περίεργη” συμπλήρωσε. “Έχεις διαβάσει τον Ιππόλυτο του Ευριπίδη;”
“Άντε πάλι με τις τραγωδίες σου. Τί ακριβώς εννοείς;”

Τί γίνεται στην “Κακιά Σκάλα”;

“Σε κάποιο σημείο προς το τέλος, αναφέρει πως ο Ιππόλυτος τραυματίστηκε θανάσιμα οδηγώντας το άρμα του από κάποιο ταύρο που έστειλε ο Ποσειδώνας εναντίον του, κάπου εδώ κοντά.”
“Και τί με αυτό;”
“Συνήθως ο ταύρος συμβόλιζε κάποια δύναμη σταλμένη από το υπερφυσικό. Μπορεί να εννοούσε κάποια αποτυχία σε τελετή μυήσεως από την πλευρά του Ιππόλυτου, μπορεί όμως και κάτι πολύ πιο σημαντικό. Αν λάβουμε σαν δεδομένο ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν κάποια πολύ πιο προχωρημένη τεχνολογία από αυτήν που έχουν σήμερα οι γήινοι, θα μπορούσε ο ταύρος να συμβόλιζε ηλεκτρονικές παρεμβολές στο σκάφος του Ιππόλυτου.”

“Με την συμβατική χρονολόγηση αυτού του πλανήτη, αυτά τα έργα τα θυμάμαι από πολύ μικρή, όταν κατεβαίναμε στο σπίτι μας στο Λουτράκι. Αν και….. Ωχ, κοίταξε τους επιβάτες του διπλανού αυτοκινήτου!” αναφώνησε έκπληκτη.

Γύρισαν τα κεφάλια τους προς το διπλανό αυτοκίνητο και το σοκ τους πάγωσε στην θέση τους. Οι επιβάτες του αυτοκινήτου είχαν γουρλώσει τα μάτια και ψιθύριζαν κάτι ακατάληπτα λόγια, ενώ το ραδιόφωνό τους ήταν ανοικτό. Και όχι μόνο αυτοί, το ίδιο πράγμα συνέβαινε σε όλα τα αυτοκίνητα τριγύρω τους.
“Δεν είμαστε καλά, τί έπαθαν όλοι;” κατάφερε να ψελλίσει ο Άλκης.
“Σσσς, άκου το ραδιόφωνο” είπε η Λένα, ενώ από το ράδιο του αυτοκινήτου ακουγόταν μία αλληλουχία ήχων, σε μία γνωστή τους λαρυγγώδη γλώσσα.
“Οι αποστάτες της Μαύρης Σκιάς”, είπε έκπληκτος. “Εξασκούν τον έλεγχο του νου των γήινων και προγραμματίζουν τους εγκεφάλους τους.”

“Ναι, αλλά εμάς γιατί δεν μας υπνωτίζουν;”
“Τα εγκεφαλικά μας κύματα έχουν διαφορετικές ιδιοσυχνότητες από αυτά των γήινων. Όμως, κάτι άλλο σκέφτομαι. Κάπου εδώ τριγύρω πρέπει να υπάρχουν μεγάλες γεννήτριες αλλά και μερικοί ενισχυμένοι πολλαπλασιαστές ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Μα… βέβαια. Τα έργα είναι πρόσχημα”, μονολόγησε ο Άλκης.
“Αν θέλεις, δεν με βάζεις και εμένα στον ειρμό των σκέψεων σου;” σχολίασε εκνευρισμένη η Ανέλ.

Στην ακινησία της… “Κίνησης”

“Έχεις δίκιο, παρασύρθηκα. Λοιπόν, για να εκπέμψουν το πρόγραμμά τους στους γήινους εγκεφάλους χρειάζονται πολύ μεγάλα μηχανήματα που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους σε έναν μικρό δρόμο σαν αυτόν. Έτσι, πετάνε μια ταμπέλα ότι τάχα γίνονται έργα σε αυτό το σημείο και οι οδηγοί αναγκάζονται να κόψουν ταχύτητα. Όταν λοιπόν κινείσαι με πολύ μικρή ταχύτητα, το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να ανοίξεις το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σου, αν δεν είναι ήδη ανοικτό, είτε για να ακούσεις μουσική, είτε για να ακούσεις τυχόν αναφορές στο μποτιλιάρισμα που βρίσκεσαι. Το ραδιόφωνο αποκτά κυριαρχία επάνω στον εγκέφαλό σου ανοίγοντας τις πύλες του μυαλού σου σε όλων των ειδών τα μηνύματα που θέλει να σου περάσει κάποιος. Το σήμα ενισχύεται από τους μετασχηματιστές και ιδού το αποτέλεσμα”, είπε δείχνοντας τριγύρω.

“Ναι, έχει κάποια λογική αλλά είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά. Και αν κάποιος δεν ταξιδεύει και δεν περνά από εδώ, τί γίνεται; Δεν τον ελέγχουν;”

Τα βιβλία μου μπορείτε να βρείτε εδώ.

“Λες να τον αφήσουν έτσι; Είναι απλό. Κοίταξε το όνομα της εταιρείας που κατασκευάζει τα φωτάκια που αναβοσβήνουν. Αν προσέξεις, η ίδια εταιρεία κατασκευάζει και τα φανάρια στους δρόμους της πόλης. Μέσα στην πόλη δεν χρειάζονται το πρόσχημα των έργων για να δημιουργήσουν μποτιλιάρισμα, τον ρόλο αυτόν τον αναλαμβάνουν οι φωτεινοί σηματοδότες. Και όσο για τα μηχανήματα, περνούν κάτω από το όνομα των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας.”
“Μπράβο Άλκη, τουλάχιστον τώρα ξέρουμε έναν τρόπο εξασκήσεως ελέγχου από τους Αποστάτες” σχολίασε η Λένα, ενώ το μποτιλιάρισμα άρχισε να ξεκαθαρίζει και οι οδηγοί να αποκτούν πάλι τον έλεγχο του μυαλού τους.

… η συνέχεια στο βιβλίο.

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Το Φιλί της Μέδουσας» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ένα μυθιστόρημα «Επιστημονικής Φαντασίας» για τα χρόνια της Κρίσης και την Μαύρη Σκιά που έχει βυθίσει τον πλανήτη Γη στο Σκοτάδι, με τελευταίο προπύργιο Αντίστασης την Κατεχόμενη Ελλάδα των Μνημονίων.

Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
ΕΣΕΙΣ δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.

©2004-2024 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.

Επικοινωνήστε μαζί μου

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.