Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος
Ο Θησέας
Θησεύς (Θησέας)…
γιος του Αιγέα (άλλη μορφή του Ποσειδώνα, πατέρα των Λύκων).
Γνωστού στους μυημένους και σαν “Βριάρεως”…
Ιδρυτής και Θεμελιωτής της Πόλης των Αθηνών, ο Θησέας συγκέντρωσε διάσπαρτους Δήμους κάτω από την Αιγίδα της Αθηνάς (δίνοντας το όνομά Της στη νέα Πόλη), έχοντας βάση την περιοχή του Κολωνού, εκεί όπου αργότερα ο Πλάτων ίδρυσε την Ακαδημία του…
τόσο την φανερή, όσο και την Μυστική.
Σύμφωνα με “αστικούς μύθους”, από τότε που ιδρύθηκε η Πόλις των Αθηνών, υπάρχει ένας Αόρατος Άρχων της Πόλης (καμία σχέση φυσικά με γνωστές πολιτικές μαριονέτες) στο αίμα του οποίου ρέει ο Ιχώρ του Αιγέα και η διαδοχή γίνεται με βάση το DNA.
Φυσικά και το ΑΛΗΘΙΝΟ όνομά του δεν το ξέρει η Μάζα…
όπως όλοι οι Αγαθοί Ηγέτες δρα στις σκιές του Παρασκηνίου.
Το γνωρίζουν όμως οι Όμοιοι…
τα Αδέλφια της Βεργίνας.
Το Μεγάλο Σχέδιο θέλει την Νέα Ελλάδα του 21ου αιώνα σε περίοπτη Θέση για την Νέα Εποχή, Εποχή του Ανθρώπου, που Ξημερώνει…
και οι Αθέατοι Ηγέτες-Οδηγοί είναι ήδη στα χαρακώματα.
‘Η μάλλον στα κουπιά της Αργούς…
η Αργώ ήταν πάντα, και συνεχίζει να είναι, η Κιβωτός του Ελληνισμού και κατ’ επέκταση της Ανθρωπότητας, όπως γράφω και στο μυθιστόρημά μου “Επιστημονικής Φαντασίας” (πάντα εντός εισαγωγικών) “Το Φιλί της Μέδουσας”.
Μια Νέα Υπερδύναμη γεννιέται, ή μάλλον αναγεννιέται, από τα Ιερά Νερά του Αιγαίου (εκεί όπου ο Αιγέας-Βριάρεως, περιμένει την Έλευση του Θησέα).
Ας δούμε ένα σχετικό απόσπασμα από το “ιδιαίτερο” βιβλίο μου (την “ανοικτή” κυκλοφορία του οποίου πλήρωσα προσωπικά πολύ ακριβά, αλλά το Τίμημα ορίζει ΠΑΝΤΑ και την Αξία) “Η Αδελφότητα της Φλόγας”:
… Τί θα λέγατε αν σας έλεγαν, σε όσους ελάχιστους μυημένους βέβαια γνωρίζετε τα ονόματα, πως η Ρωξάνη (σημαίνει “φωτεινό, μικρό αστέρι” στην γλώσσα της) και ο Αλέξανδρος ο Δ’ ίσως θανατώθηκαν, αλλά η γραμμή αίματος του Αλεξάνδρου του Γ’, γνωστού ως Μέγα, συνεχίστηκε έχοντας σμίξει κρυφά, όπως κάθε βασιλιάς, με άλλη “φλέβα”, ενώ η μυστική γραμμή αίματός του, ίδια με εκείνη του Θησέα, γιου του Ποσειδώνα-Αιγέα, συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας, τις μέρες της Αφύπνισης της Μέδουσας, με την Ελλάδα της Κρίσης στο Μάτι του Τυφώνα Τυφωέα, περιμένοντας τον Βασιλικό Απόγονο να φορέσει το Δαχτυλίδι του Μυστικού Άρχοντα της Ιερής Πόλης των Αθηνών;
Και για να δώσω και έναν πιο λυρικό τόνο στο κείμενό μου αυτό, να παραθέσω ένα απόσπασμα από την ποιητική μου συλλογή “Στιγμές” και το ποίημα “Πες μας Τροβαδούρε”:
Τροβαδούρε…
Πες μας για τον βασιλιά που ξαγρυπνά στο βουνό, που αλάργα στέκει πάνω από το παλάτι, για να φυλάει τον λαό του που κοιμάται.
Τραγούδησέ μας για Εκείνον…
τον λευκογενάτο Πατέρα που αγρυπνά για τα παιδιά του.
Τραγούδησέ μας για τους άνδρες που αφήνουν κρυφά τη ζεστασιά της Εστίας, μέσα στη νύχτα, για να ανέβουν κοντά του, όλοι μαζί για να φυλάξουν Πύλες…
Τραγούδησέ μας βάρδε ιστορίες με αγαθούς Ηγέτες, σκληρούς Πολεμιστές και δίκαιους Βασιλιάδες…
πες μας για αυτούς που η θύμησή τους θα συντροφεύει γενιές ολάκερες λαούς που στο Δίκαιο θε να ζήσουν.
Τραγούδησε για αυτούς που οι Πολλοί τιμούν με ένα δάκρυ και ένα χαμόγελο και οι Ελάχιστοι γνωρίζουν με το όνομά τους.
Τους Φύλακες…
Ο Θησέας δεν έχει αναγνωριστεί στην Ιστορία όσο ο Ηρακλής.
Οι άθλοι του όμως, είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, σημαντικοί…
Αδελφότητες Δύναμης και Εναλλακτικές Πραγματικότητες
Η Γνώση είναι Δύναμη…
και η Εφαρμογή της Γνώσης στην Πράξη, είναι Σοφία.
Τρία βιβλία Γνώσης…
το Τρίγωνο της Δύναμης.
Ένα σεμινάριο για ΠΟΛΥ Δυνατούς Παίκτες…
πληροφορίες εδώ.
Περισσότερα άρθρα από την κατηγορίες “Έρευνες”, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
©2004-2024 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.
Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.