Ανάδυση στην Αλήθεια

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Η ανακάλυψη του Αληθινού σου Εαυτού είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη που μπορείς να επιτύχεις στην ζωή σου, αν δεν τολμήσεις να υπερβείς τα τετριμμένα, δεν θα μάθεις ποτέ το ΤΙ ήσουν προορισμένος να γίνεις.
Ο μέσος άνθρωπος πεθαίνει πριν δει το Όνειρό του να γίνεται Πραγματικότητα. Ο Θάνατος είναι ο μόνος σύντροφος του Πολεμιστή, η σκέψη του Θανάτου είναι αυτή που δίνει ώθηση στη Ζωή…
η σκέψη της επερχόμενης ελεύσεως του Σκότους τον κάνει να είναι ευγνώμων για το κάθε ξημέρωμα Φωτός.

Τα βιβλία μου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πίσω από την “ανθρώπινη” μάσκα του Πολιτισμού, μέσα στον βαθύτερο Πυρήνα της Ύπαρξής μας, κρύβεται κάτι Αρχέγονο, κάτι αφάνταστα Δυνατό. Όταν ο Άνθρωπος Τολμήσει και βουτήξει στα Αρχέγονα Σκοτάδια της Ύπαρξης και καταφέρει να αναδυθεί στον Αληθινό Του Εαυτό, όλο αυτό το Σύστημα που τον κρατά υπόδουλο θα καταρρεύσει, και η Επιβίωση θα γίνει ΖΩΗ.

Η μάσκα χρειάζεται για να υποκριθείς κάτι που δεν είσαι, έτσι όμως δεν θα γνωρίσεις ποτέ τον Αληθινό σου Εαυτό. Όταν είσαι συμβιβασμένος με όλους σου τους Πολλούς Διονυσιακούς Εαυτούς, τότε μόνο μπορείς να αγγίξεις την Φοίβη, Απολλώνια Μονάδα.
Αλλά θα είσαι πάντα ΕΣΥ, με Οδηγό την Αλήθεια.

“Το Παιχνίδι της Δύναμης: Κανόνες και Νόμοι”…
ένα σεμινάριο Δύναμης για λίγους.

Η μεγαλύτερη Μάχη γίνεται μέσα μας, το Φως αντιπαλεύει το Σκοτάδι. Υπάρχει περισσότερο Καλό μέσα στον καθένα μας απ’ όσο Κακό υπάρχει σε όλους τους Κόσμους μαζί, συγκέντρωσε όσα ΕΙΣΑΙ, όσα ΗΣΟΥΝ, όσα ΘΑ ΕΙΣΑΙ, όσους σε αγάπησαν και κανένας και τίποτα δεν θα μπορεί να σε βλάψει.
Με μια μικρή πνοή Τόλμης…
ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ αυτό που ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ.

Ολόκληρο το άρθρο, μαζί με πολλά ακόμη, είναι κομμάτι της εκπαιδευτικής ύλης του Εκπαιδευτικού Κύκλου Μαθημάτων μου «Το Παιχνίδι της Δύναμης: Κανόνες και Νόμοι», και μπορείτε να διαβάσετε στο ομώνυμο βιβλίο το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «Εκδόσεις».

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Η Φλόγα των Μυστών» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

©2004-2024 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.

Επικοινωνήστε μαζί μου

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

ARKADIAN Nikolaos S. Panagodimitropoulos
Φέρνουμε το Αύριο, Σήμερα…