Ομογένεια και Εκλογές

να φύγει στο Εξωτερικό

Για ποιο λόγο κάποιος/κάποια που αποφάσισε να φύγει στο Εξωτερικό και να ενσωματωθεί στον ΕΚΕΙ τρόπο ζωής, να έχει δικαίωμα ψήφου για να αποφασίζει για τον ΕΔΩ τρόπο ζωής, στις βουλευτικές, δημοτικές ή άλλες “Εκλογές”;
Το “Εκλογές” εντός εισαγωγικών…
όσοι δεν φορούν παρωπίδες και έχουν ρίξει έστω και μια ματιά πίσω από το πέπλο του Απόκρυφου Παρασκηνίου, γνωρίζουν καλά πως τα αποτελέσματα είναι από πριν, μέχρι υποδιαστολής, αποφασισμένα, για αυτό και προσωπικά δεν μετέχω σε αυτό το Παραμύθι της “άσκησης του υπέρτατου δημοκρατικού δικαιώματος” του… Ανθρώπινου Κοπαδιού (περισσότερα στοιχεία για αυτό, εδώ).

Και μην μου πιάσετε την καραμέλα “εμείς οι Απόδημοι πρέπει να ψηφίζουμε για να φτιάξουμε μια Ελλάδα που να αξίζει στα παιδιά μας, έτσι ώστε να γυρίσουν στην Πατρίδα”.
Αν θέλετε να αγωνιστείτε για την Ελλάδα των παιδιών σας, να έλθετε να ΖΗΣΕΤΕ στην Ελλάδα, για να παλέψετε να την κάνετε άξια των παιδιών σας.
Εμείς μαλάκες είμαστε που καθόμαστε και τρώμε στην μάπα τον Κούλη και το σόι του, τους μνηστήρες γουαναμπίδες Ανδρέα Παπανδρέου και τα “ορφανά” της κάθε φασιστικής οργάνωσης που αποκτά βήμα στο Κυνοβούλιο (δεν είμαι ανορθόγραφος) της “Αριστεράς” ή της “Δεξιάς” (ίδια σκατά είναι), απλά και μόνο για να έχουμε το δικαίωμα να έχουμε την Χάρη του Υπερίωνα να μας χαρίζει Χαρά;

Αλλιώς καθίστε εκεί στην “βόλεψη” της χρυσής σας φυλακής της Ξενιτιάς, με τα πεντοχίλιαρα των μισθών και να έρχεστε το καλοκαίρι να κουμαντάρετε τα “rooms to let” που έχετε κάνει τα πατρογονικά σας σπίτια στην Airbnb και την Booking, για να μένουν οι τουρίστες.
Οι άλλοι, οι ξενόγλωσσοι…
γιατί και εσείς τουρίστες είστε πια στην Ελλάδα.
Όπως καθένας/καθεμία που αποφάσισε να φύγει στο Εξωτερικό για μια αλλαγή στην ζωή του/της.

Τα βιβλία μου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Άιντε…
μίζερια, αγάμητα και ανοργασμικά ανθρωπάκια.
Έρχεστε για δύο βδομάδες το καλοκαίρι να βαπτιστείτε στο Ιερό Πέλαγος (Αιγαίο ή Ιόνιο) και κουνάτε το δάχτυλο σε μας που τρώμε όλο το γ@μήσι στην Ψυχολογία μας όλο τον χρόνο από τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ και κυρίως, ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΥΣ που μας έχουν “κατσικωθεί” στην Πλατεία Συντάγματος, με υποδείξεις του στυλ “πώς ανέχεστε και καταντάνε έτσι την Ελλάδα ΜΑΣ;”

Έπαψε να είναι Ελλάδα ΜΑΣ, όταν εσείς λιποτακτήσατε, καθένας/καθεμιά για τους λόγους σας, στο Εξωτερικό.
Είναι Ελλάδα ΜΑΣ, όσων επιλέξαμε να παραμείνουμε για να φυλάμε Θερμοπύλες.
Επιλέξαμε σαν πρότυπο τον Λεωνίδα…
όταν εσείς γίνατε Δημάρατοι.

Δεν σας κρίνουμε για την δειλία ΣΑΣ…
μην την προβάλετε όμως επάνω ΜΑΣ για να μετακυλήσετε τις τύψεις που προκαλεί ΠΑΝΤΑ η Δειλία.
Εμείς, παραμείναμε στο Μετερίζι, να παλέψουμε ΕΔΩ για την Ελλάδα ΜΑΣ…
και πληρώνουμε το Τίμημα της Ανδρείας ΜΑΣ.
Εσείς;

“Το μεγαλύτερο επιχείρημα κατά της Δημοκρατίας, είναι μια πεντάλεπτη συζήτηση με τον μέσο ψηφοφόρο.”
Winston Churchill

Περισσότερα άρθρα από την Κατηγορία “Σκέψεις”, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ARKADIAN Nikolaos S. Panagodimitropoulos
Φέρνουμε το Αύριο, Σήμερα…

©2004-2024 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.

Επικοινωνήστε μαζί μου

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.