Η Μυστική Ακαδημία Πλάτωνος

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

525 μ.Χ….
Στην Αθήνα έχουν αρχίσει να ακούγονται οι φήμες πως ο Θρόνος του Βυζαντίου σκοπεύει να κλείσει με διάταγμα, την μεγαλύτερη Ακαδημία της Ιστορίας, Ακαδημία που για 10 αιώνες ήταν το φυτώριο πεπαιδευμένων Ηγετών και Δασκάλων.
Την Ακαδημία του Πλάτωνος…
5 άνθρωποι, 5 άτομα από το Αόρατο Διευθυντήριο της Ακαδημίας, ξεγλιστρούν την νύχτα από την Σχολή. Η Ομάδα των Πέντε δεν γίνεται αντιληπτή από τους πράκτορες που επιτηρούν την Σχολή, ακριβώς για τον φόβο της διαφυγής τους.
Το Μεγάλο Ταξίδι τους στην Ανατολή αρχίζει…

526 μ.Χ. …
Μετά την επίσκεψη 5 ανθρώπων από την Δύση, ο Ινδός πρίγκιπας της πολεμικής φυλής των Σαχελίν ΜποντιντάρμαΤα Μο, ή Νταρούμα) φεύγει από την Ινδία και εγκαθίσταται στην Κίνα, στο μετέπειτα Μοναστήρι των Σαολίν του Σονγκ Σαν, στην επαρχία Χονάν. Ο μύθος λέει πως για 10 χρόνια διαλογιζόταν καθισμένος ακίνητος σε μια σπηλιά, και έπειτα βγήκε για να διδάξει τον Βουδισμό Ζεν (από το Ελληνικό Ζῆν).
Οι Πέντε έχουν τελειώσει την Εκπαίδευση του Εκλεκτού τους…
ο Νέος Δάσκαλος της Φλόγας μπορεί να αρχίσει την Αποστολή Του.
Το Πρακτικό κομμάτι της Διδασκαλίας του Πλάτωνος κρύβεται εντέχνως μέσα στην μετέπειτα γνωστή Πολεμική Τέχνη του Kung Fu

527 μ.Χ. …
Η περιοχή έχει επιλεγεί… το Διευθυντήριο έχει θύλακες στις νομαδικές φυλές της περιοχής.
Το Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά αρχίζει να οικοδομείται…
Επίσημα, έχει σαν σκοπό την περιτοίχιση του μοναστηριού της Αγίας Ελένης και τα κελιά των μοναχών, με φύλαξη από ειδικά τάγματα στρατιωτών που θα σιτίζονται από την Αίγυπτο.
5 άνθρωποι επιβλέπουν την μεταφορά τεραστίων σε μέγεθος και σημασία κιβωτίων σε μυστική τοποθεσία του μοναστηριού.
Η Μυστική Βιβλιοθήκη της Ακαδημίας Πλάτωνος έχει ασφαλιστεί…

Κατά την διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, ειδικοί ηγέτες ειδικών ομάδων της Ελληνικής Αντίστασης εκπαιδεύθηκαν εδώ, μερικοί πέρασαν στην Ιστορία σαν «Ιερός Λόχος».
Ο Στρατηγός Erwin Rommel, η Αλεπού της Ερήμου, θυσίασε εκατοντάδες στρατιώτες του στην προσπάθειά του να βρει τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ηγέτες του Ιερού Λόχου.
Δεν τα κατάφερε ποτέ…

Αύγουστος 2007…
Ένα «ιδιαίτερο» ταξίδι και μια αποστολή στην Αίγυπτο…
την χώρα που βρίσκεται «υπό του Αιγαίου».
Από την Αρχαιότητα ακόμη, η Αίγυπτος είναι η «Κιβωτός του Ελληνισμού», δεν είναι της παρούσης να αναφέρουμε το γιατί, οι Φαραώ είχαν ΠΑΝΤΑ Ελληνικό αίμα, δυστυχώς όμως δεν απέφυγαν την αλαζονική παγίδα της «θεϊκής αποστολής και σποράς» και δυνάστευσαν έναν λαό γηγενών, αντί να τον οδηγήσουν στο ταξίδι της Προόδου. Ο Αλέξανδρος ΓΝΩΡΙΖΕ την σπουδαιότητα του «κλειδιού» που κατείχαν οι ιερείς της Αιγύπτου για την Ελληνική Ιδέα, έτσι πριν περάσει στην ΚΥΡΙΩΣ αποστολή του στην Ασία, φρόντισε να πάρει την αναγνώριση από το Ιερατείο της Αιγύπτου (προσέξτε… όχι Αιγυπτιακό Ιερατείο), σαν γιος του Άμμωνα… προσφώνηση του Διός.

Τα βιβλία μου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Όποιος διαβάσει τις «Ικέτιδες» του Αισχύλου, μπορεί να βρει πολλά «κλειδάκια» για την Άρρητη (μη λεχθείσα) Αληθινή Ιστορία.
Οι κόρες του Δαναού, μαύρες στο χρώμα, έρχονται στην Ελλάδα και ο Πελασγός δεν τις πιστεύει πως είναι Ελληνίδες, απλά γιατί είναι… μαύρες. Οι ίδιες μέσα από τον μύθο της Ιούς, του Βήλου και πολλών ακόμη που είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι που δηλώνουν «ειδήμονες» περί της Ιστορίας δεν έχουν ακούσει καν, περιγράφουν ολόκληρα μεταναστευτικά ρεύματα των Προπελασγικών φύλων, πριν ακόμη γεννηθεί η λέξη «Έλλην» για να χαρακτηρίσει τον Φορέα της Ιδέας.
Οποιοσδήποτε λευκός μεταναστεύσει σε τροπική χώρα, με τον καιρό η επιδερμίδα του θα σκουρύνει, έτσι ώστε να αντέχει στα εγκαύματα από τον Ήλιο που είναι αδυσώπητος εχθρός σε εκείνα τα μέρη. Τα παιδιά του θα βγουν πιο σκούρα και ούτω καθ’ εξής (μέχρι ένα σημείο βέβαια). Οι αυτόχθονες μαύρες φυλές, αναγνωρίζονται εύκολα από τα πιο «χοντροκομμένα» (για να το πω κομψά) χαρακτηριστικά τους.
Θέλοντας ή μη οι Έλληνες από αρχαιοτάτων χρόνων ταξιδεύουν, με αποτέλεσμα το Ελληνικό γονίδιο να υπάρχει σε ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιο πληθυσμού.
Αυτό είναι το ένα σκέλος, όπου ο Αισχύλος το κάνει πολύ πιο εύκολα, και πιο ευχάριστα, από εμένα, κατανοητό.

Αίγυπτος… τα κάθε φορά τεκταινόμενα σε αυτή την χώρα δεν είναι ΠΟΤΕ άσχετα με τα τεκταινόμενα, τωρινά, ή μελλοντικά στην Ελλάδα.
ΑΙΓΥΠΤΟΣ… Η χώρα «υπό του Αιγαίου».
ΑΙΓΑΙΟ… Η θάλασσα που πήρε το όνομά της από τον Αιγέα, πατέρα του Θησέα, «ιδιαίτερη» μορφή της των Ελλήνων Ιστορίας, αλλά και Μυθολογίας.
ΑΙΓΕΥΣ
όπως …
ΒΡΙΑΡΕΩΣ… για τους πιο «μυημένους».

Και μην ξεχνάμε το Ελληνικό Υπερόπλο, την Κεφαλή της Μέδουσας που βρισκόταν στην… Αιγίδα της Αθηνάς.
Δώρο του Διός του… Αιγίοχου.
Άλλωστε την φόρεσε και ο Αλέξανδρος…
ο Κύριος της Αιγύπτου
με καταγωγή από τις Αιγές.

Ένα «κλειδάκι» για το τέλος…
Μην ξεχνάτε τα συχνά ταξίδια του Ποσειδώνα στους Αιθίοπες, όπως ήταν τότε γνωστοί οι κάτοικοι της Βορείου Αφρικής, της Λιβύης και της Αιγύπτου, χώρες αμφότερες αιματοκυλισμένες στα πλαίσια της «Αραβικής Άνοιξης».
Και ως γνωστόν, ο Ποσειδώνας, σαν Αιγέας ή Βριάρεως, ήταν πατέρας του Θησέα…
Ιδρυτή των Λυκαώνων…

… η συνέχεια στο βιβλίο “Η Αδελφότητα της Φλόγας”.

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Η Αδελφότητα της Φλόγας» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
ΕΣΕΙΣ δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.

©2004-2024 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.

Επικοινωνήστε μαζί μου

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

ARKADIAN Nikolaos S. Panagodimitropoulos
Φέρνουμε το Αύριο, Σήμερα…