Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος
Τα τρία πρώτα Ελληνικά πολιτικά κόμματα που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα μετά την “Απελευθέρωσή” της ήταν… το αγγλικό, το γαλλικό και το ρώσικο.
Παρά όλες τις, φαινομενικές, διαφορές τους, οι τρεις χώρες έχουν ένα κοινό σημείο…
τα τρία χρώματα Μπλε, Λευκό και Κόκκινο βρίσκονται στις σημαίες τους.
Το Κόκκινο και το Λευκό βρίσκονται στην τούρκικη σημαία, ενώ η Ελληνική Σημαία είναι από τις λίγες σημαίες παγκοσμίως από την οποία λείπει το Κόκκινο χρώμα, κρατώντας μόνο το Μπλε και το Λευκό.
Τα πρώτα δάνεια που πήρε η “Ελεύθερη Ελλάδα” το 1824 και το 1825 ήταν από την Αγγλία, αν και ελάχιστα χρήματα έφτασαν στα δημόσια ταμεία Της, από τους τότε “μεσάζοντες”, τα “golden boys” της τότε εποχής.
Το πρώτο Μνημόνιο που υπογράφτηκε στις 8 Μαΐου 2010, όταν και υπογράφτηκε η Οικονομική (και όχι μόνο) καταδίκη της Ελλάδος, ήταν με βάση το… Βρετανικό Δίκαιο.
Αυτό που εφαρμόζεται στις Βρετανικές Αποικίες…
Αντιγράφω από το βιβλίο μου “Η Αδελφότητα της Φλόγας”:
Ας δούμε όμως λίγα περισσότερα στοιχεία, όσο βέβαια μας επιτρέπεται «ανοικτά», από την ιστορία των Ιπποτών του Ναού.
Σαν έτος ίδρυσης του Τάγματος των Ιπποτών του Ναού ορίζεται το 1118 μ.Χ., ενώ διαλύθηκε, τυπικά, το 1309 μ.Χ. Η ίδρυσή του έγινε από 9 ιππότες, με σκοπό να προστατέψουν τους ταξιδιώτες των Αγίων Τόπων. Ο Γάλλος ευγενής Ούγος Ντε Παγέν ήταν ο ιδρυτής του Τάγματος, μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Οι πρώτοι 9 ιππότες ήταν μέλη γνωστών οικογενειών (σήμερα θα ονομάζονταν Διοικητικό Συμβούλιο).
Φανερός σκοπός ήταν η παροχή υπηρεσιών σωματοφυλακής στους ταξιδιώτες των Αγίων Τόπων. Αόρατοι σκοποί, πολλοί και διάφοροι, ανάλογα με τη γωνία θέασης του κάθε ερευνητή. Παρακάτω θα βρούμε κάποια «κλειδάκια» που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε συσχετισμούς με το τί συμβαίνει σήμερα, το 2018 μ.Χ. που γράφεται αυτό το βιβλίο, στην Ελλάδα. Μην ξεχνάμε ότι ο Τεκτονισμός και οι Μυστικές Οργανώσεις που βασίζονται στον Δυτικό Αποκρυφισμό έχουν σαν βάση τους Ναΐτες Ιππότες που ήταν οι ιδρυτές του… Τραπεζικού Συστήματος.
Σύμβολό τους, εκτός του ίππου τον οποίο ιππεύουν δύο ιππείς, κάτι που έδειχνε ότι οι ιππότες έπρεπε να συνεργαστούν για να επιτύχουν τον Σκοπό, ήταν η φλεγόμενη καρδιά.
Στην Ανατολική Φιλοσοφία, η καρδιά ταυτίζεται με το 4ο Τσάκρα και ονομάζεται Αναχάτα, ή Πύλη των Ανέμων. Είναι το Κέντρο όπου κατευνάζονται τα πάθη και γεννιούνται τα συναισθήματα. Τα κατορθώματά τους τα αφιέρωναν στην Ουράνια Δέσποινα των Λογισμών, πίσω από την οποία κρύβεται πάλι η Ήρα, Κυρία των Ανέμων, σε άλλη μορφή. Τα χρώματα των Ναϊτών ήταν το λευκό και το κόκκινο, τα οποία, όμως, αναμεμειγμένα, μας δίνουν το ροζ, το οποίο με την σειρά του ενεργοποιεί το Τσάκρα της καρδιάς.
Το Τσάκρα αυτό ενεργοποιείται και με το πράσινο, χρώμα της θεραπείας και της Ελπίδας. Αν δεν το θυμάστε, φέρτε στο μυαλό σας το χρώμα του καπέλου του Ρομπέν των Δασών, του Προστάτη των αδυνάτων. Σύμβολο του Τσάκρα της καρδιάς είναι το εξάκτινο αστέρι, που επίσης κρυπτογραφεί τον Σείριο, δύο τρίγωνα, το ένα μέσα στο άλλο· ένα με την κορυφή προς τα επάνω που δηλώνει την Συνειδητότητα, και ένα με την κορυφή προς τα κάτω που δείχνει την Δύναμη.
Συνειδητή Δύναμη και Δύναμη της Συνειδήσεως.
Το 1118 μ.Χ. πέθανε ο Σελτζούκος σουλτάνος Μουχάμαντ Ταπάρ. Τον αντικατέστησε ο μικρότερος αδελφός του ο Σαντζάρ, ο οποίος και έκανε διαβουλεύσεις με τον Χασάν-Ι-Σαμπάχ (Γέρος του Βουνού). Όταν ο Χασάν έστειλε αρχικά τους απεσταλμένους του, ο Σαντζάρ τους απέρριψε. Ένα βράδυ ενώ κοιμόταν, κάποιος Ασασίνος έμπηξε δίπλα του ένα εγχειρίδιο, στο χώμα δίπλα στο κεφάλι του. Κατόπιν έφτασε ένας αγγελιοφόρος από τον Χασάν, με το μήνυμα «αν δεν είχα στείλει τις ευχές μου στον σουλτάνο, εκείνο το εγχειρίδιο που ήταν μπηγμένο στο σκληρό χώμα θα είχε χωθεί στο μαλακό του στήθος». Έτσι ο Σαντζάρ συμβιβάστηκε με τρόμο με τον Χασάν. Παραχώρησε στους Ασασίνους μία επιχορήγηση από τους φόρους και τους επέτρεψε να εισπράττουν διόδια από τους διερχόμενους από τα εδάφη που τους ανήκαν.
Τα διόδια λοιπόν…
Ακόμη τότε δεν είχαν δημιουργηθεί τα κινήματα «Δεν πληρώνω», αλλιώς, ποιος ξέρει τί θα πάθαιναν οι υποκινητές τους. Ή θα τους έκλειναν με εγχειρίδια τα στόματα, ή θα διορίζονταν στα… διόδια. Ή ίσως σε κάποια θέση μετακλητού υπαλλήλου της Κυβέρνησης.Οι Ασασίνοι έγιναν μία υπολογίσιμη δύναμη, που στρεφόταν τόσο κατά ομάδων ανθρώπων, αλλά περισσότερο κατά μεμονωμένων ατόμων. Και φανταστείτε ότι ακόμη δεν είχαν ανακαλυφθεί οι «σούπερ κοριοί», για να υπάρχουν πρόθυμα μάτια και αυτιά δίπλα σε κάθε μαριονέτα του Συστήματος, έτσι ώστε να μπορούν να κινούν τα νήματά του οι Χειριστές της, βάζοντάς την να ψηφίζει νομοσχέδια και νόμους ενάντια του ίδιου της του λαού, για να μην βγουν στο Φως τα βρώμικα μυστικά της.
Το 1121 μ.Χ. ο βεζίρης αλ-Μαμούν ανέβηκε στην ηγεσία της Αιγύπτου, μετά από την δολοφονία του αλ-Αφντάλ, βεζίρη και διοικητή στρατιάς. Επέβαλε δραστικά μέτρα ασφαλείας στο Κάιρο, μέτρα που περιλάμβαναν αυστηρή καταγραφή των πολιτών, αυστηρούς κανόνες για εξακρίβωση ταυτότητας, ταξιδιωτικούς περιορισμούς και μαζικές συλλήψεις πιθανών Ασασίνων.
Αν αυτές οι εικόνες σας θυμίζουν τις εικόνες που βλέπετε σήμερα στις τηλεοπτικές σας οθόνες από τα «hot-spots» της Ελλάδος, την οποία κάποιοι έχουν σαν στόχο να μετατρέψουν ολόκληρη σε ένα απέραντο «hot-spot» όπου θα καταγράφονται οι Μουσουλμάνοι, οι οποίοι θέλουν να περάσουν στα εδάφη των «Χριστιανικών» χωρών, άλλοι για να γλιτώσουν την ζωή τους και άλλοι για να μεταφέρουν τον πόλεμο στην καρδιά των εχθρών τους, έχετε δίκιο.
Τα περισσότερα θύματα των Ασασίνων ήταν πολιτικοί που φυλάσσονταν με αυστηρότατα μέτρα φρούρησης, για να προκαλέσουν τον μέγιστο δυνατό φόβο. Έτσι, με τον φόβο της δολοφονίας από τους κρυφούς συμμάχους τους, οι Ναΐτες εξασφάλιζαν την υποταγή στη θέλησή τους, των πολιτικών που ήταν υπεύθυνοι τότε για τα αντίστοιχα «Μνημόνια». Α, και μην ξεχάσω, τα χρώματα της Αδελφότητας των Ασασίνων ήταν, σωστά μαντέψατε, το κόκκινο και το λευκό.
Οι Ναΐτες ίδρυσαν το Τραπεζικό Σύστημα. Για να ταξιδέψει κάποιος από την Αγγλία στη Συρία για παράδειγμα, πήγαινε στο κάστρο του «αδελφού» Χ στο Λονδίνο, άφηνε π.χ. 100 λίρες, έπαιρνε μια ταξιδιωτική επιταγή, με βουλοκέρι παρακαλώ, για να μην τον ληστέψουν στο δρόμο, την οποία έδινε στο κάστρο του «αδελφού» Ψ στην Αντιόχεια και έπαιρνε 100 λίρες. Οι «αδελφοί» μεταξύ τους δεν είχαν τόκους. Αν δεν ήσουν «αδελφός», θα έπαιρνες 60 λόγου χάριν.
Συσσώρευσαν τεράστιο πλούτο, μέσω δωρεών. Δάνειζαν με τόκους που έφθαναν και το 60%, ενώ στις εγκαταστάσεις και τις εκκλησίες τους φυλάσσονταν ολόκληρες περιουσίες ευγενών, ακόμα και το Βασιλικό Θησαυροφυλάκιο της Γαλλίας και τα κοσμήματα του Θρόνου της Αγγλίας.
Σήμερα θα έκαναν πιο στρατηγικές κινήσεις για να αυξήσουν το «Real Estate» τους. Αφού έπαιζαν με τράπεζες, θα αγόραζαν, κοψοχρονιά, την κεντρική Τράπεζα υπεύθυνη για τους αγρότες. Οι αγρότες έχουν υποθηκεύσει τη γη τους, έχουν πάρει δάνεια, τα οποία δεν μπορούν να αποπληρώσουν, γιατί δεσμεύονται από το «τυράκι» των επιχορηγήσεων για το τί θα καλλιεργήσουν, π.χ. αγγουράκια Ισπανίας. Αν όμως σκάσει κανένα βακτήριο και τους καταστρέψει οικονομικά, τα δάνεια δεν πληρώνονται και οι εκτάσεις περνάνε στα χέρια της Αγροτικής Τράπεζας, της πιο πολύφερνης νύφης…
Όποιος λοιπόν πάρει την Αγροτική Τράπεζα μιας χώρας στο χαρτοφυλάκιό του, κατέχει τις υποθηκευμένες εκτάσεις των αγροτών της χώρας…
ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Ένα «κλειδάκι» για να ξεκινήσετε τη δική σας έρευνα:
Γιατί το Ελληνικό Μνημόνιο βασίζεται στο ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ και όχι στο Ελληνικό;
Το Δίκαιο που εφαρμόζεται στις Βρετανικές Αποικίες…
Πολλές φορές, όταν έχουν ανατείλει οι Πλειάδες, το βραδινό βοριαδάκι μπορεί να ψιθυρίζει ιστορίες σαν παραμύθια, ιστορίες που μας έρχονται από τον μακρινό Βοριά όπου βρίσκονται οι ψυχές των Ιπποτών, των Πολεμιστών του Άστρου του Λύκου, και γεννούν μέσα μας ανέμους, που με την σειρά τους θρέφουν στην καρδιά μας την Φλόγα της Αναζήτησης. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η Ήρα ήταν η μητέρα του Ηφαίστου, ο Αέρας γεννά την Φωτιά, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Η Πύλη για τον Σείριο δεν ανοίγει μόνο για ιπτάμενα σκάφη και πολεμικές μηχανές. Ο αστροναύτης τα χρειάζεται αυτά για να πάει εκεί ή να έλθει από εκεί. Ο ονειρευτής, όμως, ο γιόγκι, ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τον, ταξιδεύει μόνο με την συνείδησή του. Και πολλές φορές, εξαρτώμενο από την Προσωπική Δύναμη που έχει, αυτή μπορεί να τραβήξει μαζί της και το σώμα του, αρκεί να βρεί την κατάλληλη Πύλη· πρώτα την Εσωτερική και μετά την Εξωτερική. Τότε και μόνο ο Ήρως θα γίνει Ελεύθερος, θα φύγει από το «ΡΟ» της μύησης, για να περάσει στο «ΕΛ» της Φώτισης.
… η συνέχεια στο βιβλίο “Η Αδελφότητα της Φλόγας”.
Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
ΕΣΕΙΣ δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.
©2004-2024 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.
Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.