Μάσκα… ή Φίμωτρο; Ένα Παγκόσμιο Πείραμα Υποταγής Συνειδήσεων

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

“Μάσκα… ή Φίμωτρο; Ένα Παγκόσμιο Πείραμα Υποταγής Συνειδήσεων…”, γράφω στον τίτλο του άρθρου μου, με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ από τα, ακριβοπληρωμένα από το Σύστημα, politically correct Μέσα ΜΑΖΙΚΗΣ Ενημέρωσης σαν “Συνωμοσιολόγος”.
Δεν θα υπήρχαν “συνωμοσιολόγοι”…
αν δεν υπήρχαν συνωμοσίες.
Κάποιοι και κάποιες έχουμε μάθει, και δεν πρόκειται να ξε-μάθουμε, να σκεπτόμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ και να επικοινωνούμε τις Σκέψεις μας.
Και με αυτόν τον τρόπο, να ωθούμε και άλλους σε δικές τους Σκέψεις.
Ας δούμε μερικές, με τον τρόπο που κάθε ΣΩΣΤΟΣ ερευνητής οφείλει να κάνει.
Με στοιχεία…

Από την Αυγή ακόμη της Ανθρωπότητας, από τότε ακόμη που ο Δίας έστειλε το Κράτος και την Βία να σταυρώσουν τον φιλάνθρωπο Προμηθέα στον Καύκασο γιατί τόλμησε να μοιραστεί με το Ανθρώπινο Κοπάδι τα μυστικά της Φλόγας, η κάθε μορφής Εξουσία δημιούργησε Υπηρεσίες Κατασκοπείας, Αντικατασκοπείας, Προπαγάνδας και Ελέγχου των Μαζών, για να κρατήσει κάτω από τον έλεγχό της το Ανθρώπινο Κοπάδι, κρύβοντάς του τα μυστικά της Εξουσίας.
Τί σας κάνει να πιστεύετε πως ξαφνικά οι “δημοκρατικές” κυβερνήσεις όλου του πλανήτη αποφάσισαν να μοιραστούν με τους υπάκουους υπηκόους τους την “αλήθεια” ενός “παγκοσμίως θανατηφόρου ιού”, συσπειρώνοντας το κοπάδι τους γύρω από τον “Μεσσία” Βοσκό;
Αλήθεια…
γιατί το “mega” Εμβολιαστικό Κέντρο στο Μαρούσι ονομάστηκε “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”;
Ένα “ιδιαίτερο” όνομα στις Μυστικές Αδελφότητες…

Αν τα πειραματόζωα ήξεραν πως είναι αντικείμενα μελέτης ενός Πειράματος…
το Πείραμα δεν θα είχε Δυναμική.
“Μείνετε φυλακισμένοι στο ίδιο σας το σπίτι και δεν θα βγείτε παρά μόνον αν κάνετε ένα “εμβόλιο” το οποίο δεν έχει ΚΑΝ άδεια κυκλοφορίας σαν φάρμακο, παρά μόνο σαν ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ φάρμακο, για τις παρενέργειες του οποίου κανένας δεν θα λογοδοτήσει, ακόμη και αν σας σκοτώσει”, σας προστάζει το Σύστημα στα πλαίσια του Παγκόσμιου Πειράματος που ΒΙΩΝΟΥΜΕ μέσα στα πλαίσια του Μεγάλου Σχεδίου, για να ελέγξει τα εξαρτημένα αντανακλαστικά του “Ποιμνίου”…
να πάρει την δύναμη των “προβάτων” του, κάνοντας αχ-αμνούς τους αμνούς του…
πειθήνια πιθηκάκια που υπακούνε σε ό,τι τους διατάζουν οι ειδ-ήμονες ειδ-ικοί των δελτίων ειδ-ήσεων του Συστήματος…
sites και blogs που “ταΐζονται” από τα “μαύρα” κονδύλια του Συστήματος για να πουλάνε Φόβο, έτσι ώστε κάποιοι να πλουτίζουν από το χειραγωγούμενο και χειραγωγημένο “Ποίμνιο”.

Σοβαρά τώρα…
αν υπήρχε ένας παγκοσμίως φονικός ιός…
πιστεύετε θα σας το έλεγαν;

04 Αυγούστου 2020
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την οδηγία του προς την Δικαιοσύνη (αν και συνήθως, σε δημοκρατικά κράτη, η Δικαιοσύνη δίνει οδηγίες μέσω των νόμων στην Αστυνομία) να οδηγούνται στην Δικαιοσύνη όσοι σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις (ελληνιστί fake news) σχετικά με τον “Κορωνοϊό”.
Τα fake news δεν είναι Ενημέρωση της Κοινής Γνώμης…
είναι Χειραγώγησή της.
Να υποθέσω πως η αρχή θα γίνει με όσα “ειδησεογραφικά” sites και blogs έσπειραν πανικό στο Κιάτο και την ευρύτερη Πελοπόννησο για “δεκάδες κρούσματα Κορωνοϊού CoVid-19 στο νοσοκομείο Κιάτου τον Αύγουστο του 2020” κάτι που διαψεύστηκε από το προσωπικό του νοσοκομείου, ή έχουν άλλοθι πως απλά έκαναν την δουλειά τους (μια βόλτα στην “Λίστα Πέτσα” θα δείξει το αν και πόσα πληρώθηκαν από τα Κρατικά Ταμεία για την “Ενημέρωση για την Πανδημία” αυτά τα sites και blogs).

Αν μάλιστα αυτό έχει και αναδρομική ισχύ, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης, θα παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας για να διωχθεί για “διασπορά fake news σχετικά με τον Κορωνοϊό” όταν τον Απρίλιο του 2020 μιλούσε σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις για μία “Άσκηση” παγκοσμίως, καθώς και για το ότι, κατόπιν οδηγιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
Βέβαια από τον Μάιο του 2020 ανασκεύασε, εμφανίζεται με μάσκα, μάλιστα διαφημίζει μπροστά στις κάμερες των δελτίων ειδήσεων και κάποιες από αυτές σαν “Ελληνικά προϊόντα που πρέπει να υποστηρίξουμε όλοι.”
Δήλωση περί επικινδυνότητας την οποία επαναλαμβάνει και ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας μπροστά στις κάμερες, συχνά φορώντας και μια… μάσκα.
Ίσως για να περάσει το μήνυμα στους πειθήνιους τηλεθεατές πως «ναι μεν, αλλά καλύτερα να είμαστε σίγουροι».

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Το Φιλί της Μέδουσας» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
ΕΣΕΙΣ δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.

Ο νέος Ποινικός Κώδικας (νόμος 4619/2019) προβλέπει ποινή φυλάκιση έως τρία χρόνια για όσους διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις (fake news) μέσω διαδικτύου για τον “Κορωνοϊό”.
Σύμφωνα με το Άρθρο 191:
“Διασπορά ψευδών ειδήσεων…
Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις, τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή.”

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε τοποθέτηση του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, κ. Δημήτρη Κούβελα, σχετικά με το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, συνδέοντάς το με τον εμβολιασμό που, ισχυρίζεται, ο δεύτερος πως έχει κάνει για προστασία από τον “Κορωνοϊό”.
Με βάση δημοσιεύματα στο ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκαταρκτική έρευνα, για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στις 22 Αυγούστου 2021 ο Νίκος Καπραβέλος (δεν γράφω “κύριος” γιατί θα πρόσθετα κύρος σε κάποιον που δεν το αξίζει) διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου “Πανανικολάου” δηλώνει στον ΣΚΑΙ:
“Εμείς χθες περάσαμε μια τραγική μέρα τα κρεβάτια ΜΕΘ πλέον είναι γεμάτα. Είχα δίλημμα, έναν εφιάλτη, ένα 22 χρονών παιδί με λευχαιμία που ήθελε εντατική, δεν είχαμε κρεβάτι,  και έναν 62 χρονών COVID ανεμβολίαστο ο οποίος ήθελε κρεβάτι ΜΕΘ. Υπήρξε αναστάτωση σε όλο το νοσοκομείο. Όλη η Βόρεια Ελλάδα είναι γεμάτη, χρειάζεται να δώσουμε άλλες κλίνες ΜΕΘ.
Πήραμε κρεβάτια από άλλες ειδικότητες, κρίσιμες, για να εξυπηρετήσουμε τις αυξημένες ανάγκες COVID. Βλέπω ξανά τον εφιάλτη να έρχεται μπροστά μου, όταν από 20 Σεπτεμβρίου μέχρι και τέλος Νοεμβρίου όλη η Ευρώπη θα έχει πολύ χειρότερους επιδημιολογικούς δείκτες.”

Την ίδια ημέρα ο διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης διαψεύδει τον Νίκο Καπραβέλο ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, δηλώνοντας:
“Αναφορικά με δήλωση του Διευθυντή της Β’ ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Γ. Παπανικολάου”, ενημερώνουμε ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τη διαχείριση νοσηλείας non Covid περιστατικού σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Στη Βόρεια Ελλάδα υπάρχει διαθεσιμότητα κλινών ΜΕΘ, τόσο για Covid όσο και για non Covid περαστικά. Συγκεκριμένα σήμερα το ποσοστό κάλυψης είναι της τάξης του 67% με δυνατότητα ανάπτυξης και νέων κλινών εφόσον χρειαστεί.”
Την ανακοίνωσε αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας (το όνομά του θα το ακούτε συχνά στην, πολύ σύντομα, “μετά Κούλη” εποχή της Νέας Δημοκρατίας, όχι μόνο του πολιτικού κόμματος).

Κάποιος από τους δύο λέει ψέμματα…
και θα πρέπει να διωχθεί ποινικά.

Ίσως τώρα καταλαβαίνετε το γιατί η Εξουσία, και όχι Κυβέρνηση, θέσπισε με ΝΟΜΟ ψηφισμένο από την Βουλή, και όχι με Κοινή Υπουργική Απόφαση (η οποία δεν έχει καμία ισχύ) το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ των ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟΝ, και όχι επιστημόνων, που με τις ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ αποφάσεις τους έχουν καταστρέψει την Ψυχολογία (κατ’ επέκταση και την Υγεία) και την Οικονομία ενός ολόκληρου λαού.

19 Ιουνίου 2019…
ψηφίζεται στην Ελληνική Βουλή ο Νόμος 4619/2019 που αφορά στην κύρωση του νέου Ποινικού Κώδικα, στο άρθρο 285 του οποίου προβλέπονται ποινές για μη συμμόρφωση στις Κρατικές Διαταγές σε περίπτωση δημόσιου κινδύνου από… μεταδοτικό ιό.
Έτσι, μετά την έναρξη του Παγκόσμιου Πειράματος Υποταγής Συνειδήσεων που ονομάστηκε «Πανδημία CoVid-19» την Άνοιξη του 2020, η εφαρμογή του Νόμου στην Ελλάδα προβλέπει ποινή έως και ισόβιας κάθειρξης σε όσους… κυκλοφορούν έξω από το σπίτι τους, αν έχουν ελαφρύ συνάχι.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ!!!
ΜΟΝΟΝ όταν υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ κίνδυνος, από κάποιον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ιό.
Ίσως για αυτό μέχρι σήμερα, Νοέμβριος του 2021 που κάνω update αυτό το άρθρο, αυτός ο ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ νόμος (και όχι μια ανίσχυρη Κοινή Υπουργική Απόφαση) δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη στην πράξη.
Αν άλλωστε υπήρχε ένας “παγκοσμίως φονικός ιός” που θα γέμιζε τα νοσοκομεία από ετοιμοθάνατους, τουλάχιστον μία χώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη θα είχε κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Γνωρίζετε κάποια χώρα να το έχει κάνει, από τον Δεκέμβριο του 2019, όταν και ξεκίνησε το πρώτο Παγκόσμιο Πείραμα της Παγκοσμιοποίησης το οποίο ονομάστηκε “Κορωνοϊός”, μέχρι σήμερα;

Παράλληλα, οι Εξουσιαστές σας υποχρεώνουν τους υπάκουους υπηκόους να αγοράζουν μάσκες που φορούν οι ΑΣΘΕΝΕΙΣ και όχι οι ΥΓΙΕΙΣ, για να κάνουν τζίρο οι κολλητοί τους, κατασκευαστές μασκών και εισαγωγείς αντισηπτικών υγρών…
οι ίδιοι Εξουσιαστές «Σύμβουλοι» με το «αγγελικό» χαμόγελο οι οποίοι έκαναν χρυσές μπίζνες με εκατομμύρια εμβόλια που αγοράστηκαν και πετάχτηκαν στα σκουπίδια για «προστασία» από την τότε «φονική πανδημία του Η1Ν1», το 2009.
Ίδια πρόσωπα, ίδιο Κύμα Φόβου και Υποταγής…

Όχι τυχαία βέβαια τους προτάθηκε μια θέση στην μεγαλύτερη «Λέσχη Γνώσης» των Αθηνών από στελέχη ιδιαίτερης Δύναμης στις Επιτροπές τύπου «Τριμερής Επιτροπή» γνωστής και ως Trilateral Commission. Το ότι αρνήθηκαν, σημαίνει πως προτιμούν τις Σκιές του Παρασκηνίου για να κάνουν τις business τους, απομακρύνοντας από τους ίδιους και τις δουλειές τους τα φώτα της Δημοσιότητας.
Η Εξουσία δεν βρίσκεται στους ηθοποιούς που παίζουν τον ρόλο των Κυβερνήσεων στο Προσκήνιο, αλλά στους αθέατους χειριστές τους από το Παρασκήνιο...
για να βγεις στην Σκηνή, πρέπει να περάσεις από Στοές.

«Κάποιοι γίνονται πλούσιοι, πουλώντας σας Φόβο», σας έγραφα ήδη από την αρχή του «παραμυθιού» το οποίο ονομάστηκε «CoVid-19».
«Σας έμαθαν να φοράτε μάσκα…
μα δεν νιώσατε πως σας έμαθαν να ανέχεστε το φίμωτρο.»
Ελπίζω να έχετε ήδη αρχίσει να το διαπιστώνετε και εσείς…

Αν από την αρχή του Παγκοσμίου Πειράματος το οποίο ονομάστηκε “Κορωνοϊός” οι κυβερνήσεις των χωρών του πλανήτη είχαν, έστω εμμέσως, μοιραστεί με τους λαούς τους πως, ορθά, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει σχεδιάσει μια παγκόσμιας κλίμακας ΑΣΚΗΣΗ αντιμετώπισης ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ απειλής από έναν φονικό ιό ο οποίος θα χτυπούσε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ολόκληρο τον πλανήτη, θα είχαμε επιστρέψει στην “Κανονικότητα” εδώ και μήνες, πολύ πριν φτάσουμε σε αυτά που… θα φτάσουμε, διότι οι πολιτικοί παγκοσμίως στάθηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων.

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν όλες οι ανίκανες για διακυβέρνηση κυβερνήσεις των χωρών του πλανήτη θέλησαν με το πρόσχημα ενός “Παγκοσμίως φονικού ιού” να περάσουν στους λαούς τους την δική τους “ατζέντα” και να τους μετατρέψουν σε υπάκουους υπηκόους, κάνοντας πλούσιους συγκεκριμένους “φίλους” τους, ειδικά στους τομείς της Τεχνολογίας, της Υγείας, των Μέσων ΜAZIKHΣ Ενημέρωσης και της Βιομηχανίας…

Ελλάδα, (η).
Η χώρα στην οποία Υπουργός Υγείας είναι ο δικηγόρος κ. Θάνος Πλεύρης, ο οποίος, σύμφωνα με το βιογραφικό του, είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης με υποτροφία (2002) με την εργασία του “Η συναίνεση του ασθενούς σύμφωνα με το ελληνικό και ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ποινικό δίκαιο, ενώ από το 2006 είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με διατριβή στο θέμα “Η ποινική Ευθύνη στην Ιατρική Πράξη. Έρευνα και Πειραματισμός με αντικείμενο τον άνθρωπο.”!!!
Στην ίδια χώρα, Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας είναι η ιατρός-πνευμονολόγος κ. Μίνα Γκάγκα, η οποία σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ολοκλήρωσε διδακτορικές σπουδές και μετεκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο και η οποία είναι κλινική Ιατρός, ωστόσο ασχολείται με την έρευνα και ιδίως με μελέτες για την πρόληψη και την ανακούφιση στο άσθμα και τον καρκίνο του πνεύμονα.

Όταν ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης (χωρίς το κ. μπροστά, έχει απολέσει το κύρος του, με τις ίδιες του τις πράξεις) εν μέσω ενός “παγκοσμίως φονικού ιού” που, όπως λένε, χτυπάει το αναπνευστικό σύστημα του Ανθρώπου επιλέγει για Υπουργό Υγείας έναν δικηγόρο με ειδίκευση στο Δίκαιο που αφορά στην ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ και ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ σε αυτά τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ και για αναπληρώτρια μια ιατρό-πνευμονολόγο και ειδικότητα ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και την ΠΝΕΥΜΟΛΟΓΙΑ…
ακόμη και ο πιο φανατικός οπαδός της ύπαρξης ενός ΑΠΙΘΑΝΟΥ “παγκοσμίως φονικού ιού” που χτυπάει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ολόκληρο τον πλανήτη, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ, όσο “ξεπλυμένος” και αν έχει γίνει ο εγκέφαλός του, δεν μπορεί παρά να σκεφτεί πως μέλημα της Εξουσίας δεν είναι η αντιμετώπιση ενός ιού…
αλλά η ΥΠΟΤΑΓΗ του υπάκουου υπηκόου στο Σύστημα ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ύπαρξης αυτού του ιού.

“Δεν μας ενδιαφέρει τί κάνουν στην Αμερική…
ΑΛΛΑ εμβόλια κάνουν στην Αμερική, ΑΛΛΑ στο Ισραήλ και ΑΛΛΑ εδώ.”

Αθανάσιος Σκουτέλης (ένας από τους “ειδικούς”, πάντα εντός εισαγωγικών) μέλος της Επιτροπής Εμβολιασμών, στον Γιώργο Παπαδάκη και τον Ant1 (εκπομπή 20/9/2021, ώρα δήλωσης 07.27)

Ο ρόλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.)

“Τα δύο πρώτα χρόνια ήμουν παράδειγμα κακού φοιτητή. Η γάτα μου είναι ένα από τα κύρια μέλη της οικογένειάς μου.
Έχω μια σύζυγο γιατρό, που εργάζεται στο Λαϊκό νοσοκομείο. Και τρία παιδιά που είναι πια μεγάλα. Η μεγαλύτερη κόρη μου είναι ήδη γιατρός. Είναι ακτινολόγος. Έχω και έναν γιο οικονομολόγο και η μικρή μου κόρη είναι στη φαρμακευτική.”

Νίκος Σύψας, Καθηγητής Λοιμωξιολογίας
* * * * *
Ο ίδιος γιατρός, σύζυγος και κόρη γιατροί, κόρη φαρμακοποιός, γιος οικονομολόγος (θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε το πού εργάζεται), σύμφωνα με δική του δημόσια συνέντευξη (για να μην με κατηγορήσει κανείς για παραβίαση προσωπικών δεδομένων).
Και μετά αναρωτιέστε γιατί τον προωθεί, και προωθεί, το Ιατρικό Κατεστημένο;

Ο πιο ακμάζων, και πιο “μαύρος”, κλάδος της Παγκόσμιας Οικονομίας είναι η Φαρμακοβιομηχανία.
Δεν βγάζει φάρμακα…
αλλά φαρμάκια.
Πληρωμένα ακριβά…
όχι μόνον με χρήματα, αλλά και με ανθρώπινες ζωές.
Και όλως περιέργως, με την άνθιση του “Κορωνοϊού”, έχουν γεμίσει οι τηλεοπτικές οθόνες διαφημίσεις εμβολίων για πάσα νόσο και πάσα… μαλακία.Προφανώς γέμισαν και τα ταμεία των Φαρμακοβιομηχάνων από τον Τρόμο που πουλάνε τα Μέσα ΜΑΖΙΚΗΣ Ενημέρωσης και είπαν να επιστρέψουν σε αυτά τα Μέσα μερικά χρήματα, με την μορφή “budget για Διαφήμιση”.

Και ποιος πρωτοστατεί στην Έρευνα για την Γενετική και την Φαρμακευτική;
Το Ίδρυμα “Bill & Melinda Gates Foundation”
αυτό που ελέγχει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας…
αυτό που κατέχει την Microsoft, το λειτουργικό σύστημα Windows της οποίας βρίσκεται ΣΕ ΚΑΘΕ ηλεκτρονικό υπολογιστή, προσωπικό ή εταιρικό.
Και όποιος γνωρίζει τα μυστικά σου…
μπορεί να σε ελέγχει.

1990…
Έχω μόλις τελειώσει το Λύκειο, με τον εκπληκτικό βαθμό του… 13, και φυσικά δεν έχω στρωθεί να διαβάσω για να περάσω σε κάποια σχολή από τις Πανελλήνιες…
όπως έλεγαν όλοι σχεδόν οι καθηγητές μου, είχα ένα πολύ καλό μυαλό, αλλά είχα ένα θεματάκι με το να κάνω ό,τι μου λένε άλλοι να κάνω, π.χ. να διαβάσω όταν πρέπει και όχι όταν θέλω και, ΚΥΡΙΩΣ, ένα θεματάκι με τα “κακώς κείμενα” της Κοινωνίας.
Ένας αγαπημένος οικογενειακός φίλος είναι μέτοχος και διευθυντής πωλήσεων σε μια φαρμακευτική εταιρεία.
“Νικόλα, έλα να σε κάνω ιατρικό επισκέπτη.“
“Μα τι λέτε κύριε Γιάννη; Τί σχέση έχω εγώ με την Ιατρική και τα φάρμακα; Με 13 τελείωσα και φέτος θα πρέπει να στρωθώ να διαβάσω, αν θέλω να περάσω στην Σχολή Ικάρων ή την Ευελπίδων.“
“Δεν κάνεις για στρατιωτικός εσύ, εσύ είσαι γεννημένος πωλητής. Έλα να δουλεύεις λίγες ώρες να μάθεις την δουλειά, θα σε κάνω part time και αν σου αρέσει και είσαι καλός, το αλλάζουμε.“
“Και τί θα κάνω;“
“Θα πηγαίνεις σε γιατρούς και θα βλέπεις τα μπλοκάκια που συνταγογραφούν τα φάρμακα στους ασθενείς. Είναι τριπλότυπο με καρμπόν, ένα χαρτί παίρνει ο ασθενής, ένα στέλνει στο Ταμείο του ασθενούς και ένα κρατάει ο ίδιος. Πηγαίνεις τέλος του μήνα, βλέπεις πόσα δικά μας φάρμακα έχει κόψει, για να του δώσουμε την προμήθειά του. “
“Μα καλά, οι γιατροί συνταγογραφούν φάρμακα για να πληρώνονται, ή γιατί τα έχει ανάγκη ένας άρρωστος;“
“Αν ο κόσμος δεν αρρώσταινε, τόσο οι γιατροί, όσο και εμείς, θα ήμασταν άνεργοι.“
Αηδίασα…
ούτε ασπιρίνη δεν παίρνω, απεχθάνομαι την Χημεία και τις επιπτώσεις της στον Άνθρωπο, ειδικά όταν δεν υπάρχει πραγματικός λόγος (εννοείται πως όταν υπάρχει κάποιος ιός, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, μόνον με τα φάρμακα αντιμετωπίζεται, φάρμακα χιλιοελεγμένα όμως και δοκιμασμένα στον Χρόνο).
Δεν πήγα ποτέ στην εταιρεία, αλλά ο κ. Γιάννης είχε δίκιο. Ήμουν γεννημένος πωλητής (τα πάντα στην Ζωή είναι Πώληση, αλλά αυτό είναι θέμα άλλης, επαγγελματικής φύσεως ανάρτησής μου) και δεν έκανα για στρατιωτικός του “μάλιστα, διατάξτε“.

2002…
Ένα χρόνο πριν δημιουργήσω την ARKADIAN N.S.P. εργάζομαι σαν πωλητής σε μεγάλο (τότε, σήμερα δεν υπάρχει πια) Όμιλο καταστημάτων πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών.
Βρίσκομαι στο κατάστημα στο Μαρούσι, ως γνωστόν εκεί τριγύρω βρίσκονται τα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής και εκτελώ και χρέη και άτυπου υποδιευθυντή (ο διευθυντής αδελφικός  και παιδικός φίλος, αυτός με έβαλε στον χώρο των Πωλήσεων, 8 μήνες με άντεξε, το θεματάκι με την “Εξουσία“ που λέγαμε, ξαναμιλήσαμε καμιά δεκαριά χρόνια μετά).
Έχουμε λοιπόν στο κατάστημα τις “λίστες Γάμου“ και ανάμεσα σε όλες τις άλλες “λίστες“, είχαμε και τις… “λίστες Γιατρών“.
Τι ήταν αυτές;
“Ανοικτοί λογαριασμοί“ γιατρών, στους οποίους πήγαινε κάποιος, έβαζε χρήματα και ο γιατρός μπορούσε να κάνει αγορές προϊόντων από οποιοδήποτε κατάστημα του Ομίλου ήθελε.
Και μαντέψτε ποιοι ήταν οι τακτικοί, σχεδόν κάθε μήνα, καταθέτες στους “ανοικτούς λογαριασμούς“ των γιατρών;
Σωστά…
Φαρμακευτικές εταιρείες.
Χρόνια αργότερα έγινε η “αναδιάρθρωση του ΕΣΥ“ (μία από όλες τις αποτυχημένες) και το Κράτος υποχρέωσε τους γιατρούς να συνταγογραφούν όχι μάρκες φαρμάκων, αλλά με βάση την “δραστική ουσία“.
Ο πιο σύγχρονος τρόπος “χαρτζιλικώματος“ γιατρών από τις εταιρείες που πουλάνε φαρμάκια για φάρμακα:
Ιατρικά Συνέδρια…
Πληρωμένες διακοπές σε όλο τον κόσμο, με το πρόσχημα κάποιου ιατρικού συνεδρίου που διοργανώνει κάποια… Φαρμακευτική Εταιρεία.

Αν γνωρίζετε κάποια νοσοκόμα, όλο και κάποια έχουμε όλοι στον περίγυρό μας και δεν είναι η ίδια “προσκυνημένη“ σε κάποιον γιατρό που την φωνάζει συχνά πυκνά στο γραφείο του για να… μελετήσουν ιατρικούς φακέλους, και έχει διάθεση για κουβέντα, θα σας πει πολλά για συναδέλφισσές της που έχουν γυρίσει τον Κόσμο σε τέτοια συνέδρια, συνοδεύοντας ανύπαντρους ή παντρεμένους γιατρούς.

Να τονίσω μόνο πως αν οι “ειδικοί“ δεν ήταν ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΙ και ΠΛΑΣΙΕ ΦΑΡΜΑΚΩΝ και ήταν ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ που δεσμεύονται από τον Όρκο του Ιπποκράτη (όπως και θα έπρεπε να είναι) δεν θα χρειαζόταν η Εξουσία να νομοθετήσει (με Νόμο, αυτός έχει ισχύ, όχι με ανίσχυρες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις με τις οποίες ελέγχουν το “πόπολο“) το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ Ποινικά των ΛΑΜΟΓΙΩΝ και όχι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ που αποφασίζουν σε “Επιτροπές Ειδικών“ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΗΘΙΚΑ “μέτρα“ που έχουν επιπτώσεις στις ζωές και την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων τους οποίους οδηγούν στην Οικονομική Εξαθλίωση, στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση (αυτή του του 5G, του Internet of Things, των Big Data και των αλγόριθμων) η οποία κρύβεται πίσω από το Παγκόσμιο Πείραμα Υποταγής Συνειδήσεων, το οποίο ονομάστηκε “Κορωνοϊός“…

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Η Αδελφότητα της Φλόγας» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
ΕΣΕΙΣ δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.

Διαβάζω στις “ειδήσεις” την δήλωση ενός “ειδικού” σε θέματα ιών:
“οι Έλληνες επέδειξαν μια παροιμιώδη απειθαρχία ως προς την εφαρμογή των θεσμοθετημένων μέτρων για τη μη περαιτέρω διασπορά του ιού στην Κοινότητα”.
Δεν σας θυμίζει το “η δημοσίευσή σας παραβιάζει τους όρους της Κοινότητας” που μας στέλνει κάποιες φορές το Facebook όταν κάποιοι γινόμαστε περισσότερο αποκαλυπτικοί από όσο πρέπει;
Η λέξη-κλειδί:
“Κοινότητα”…
με την έννοια της “Μάζας”.

Το Παγκόσμιο Πείραμα Υποταγής Συνειδήσεων, και όχι μόνον, το οποίο λέγεται “Κορωνοϊός” θέλει τον Άνθρωπο να κλείνεται στην μοναξιά του σπιτιού του, να βλέπει σαν εχθρό του όποιον δεν πιστεύει πως υπάρχει ένας αόρατος κοινός εχθρός και να σκέφτεται την πάρτη του, να μην κολλήσει κάποιο ανύπαρκτο μικρόβιο, με το άλλοθι πως σκέφτεται τον διπλανό του και δεν θέλει να του μεταφέρει κάποια ασθένεια, την οποία το Σύστημα με τους ειδ-ήμονες ειδ-ικούς που του χειραγωγούν το μυαλό από τις ειδ-ήσεις τον έχει πείσει πως φέρει ΗΔΗ στον οργα(νι)σμό του, στερώντας του την Δύναμη του Οργασμού.
Πείθοντάς τον πως είναι α-σθενής, του στερεί το Σθένος της Ύπαρξης…
τον κάνει Αντι-Κοινωνικό με την ψευδαίσθηση πως το κάνει για το Καλό της Κοινωνίας…
του στερεί το δικαίωμα, και τα οφέλη, της Επι-Κοινωνίας.
Για ποιον λόγο πιστεύετε πως ο πρώτος θεσμός που απαγορεύθηκε για το “Κοινό Καλό” διεθνώς είναι το Μυστήριο της Εκκλησίας που λέγεται “Κοινωνία” (στα αγγλικά “Community”);

Δεν θέλουν να φοράτε την μάσκα για να προστατέψετε την “Κοινότητα”…
θέλουν να φοράτε φίμωτρο, για να διατηρούν την “Κοινότητα”, κοπάδι τους.
Και θέλουν να σας βλέπουν να υπακούτε σαν υπάκουοι υπήκοοι…
και αν χαμογελάτε, να μην φαίνεται, δεν γουστάρουν να βλέπουν χαμόγελα.
Από την Μιζέρια τρέφονται άλλωστε…

Εσείς;
Πιστεύετε ακόμη πως η μάσκα αφορά στην προστασία από έναν “παγκοσμίως φονικό ιό” (λες και αν υπήρχε κάποιος τέτοιος, θα το μαθαίνατε από επίσημα χείλη), και όχι στην ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ στο ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ, ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;
Εσείς;
Διαβάζετε ακόμη εφημερίδες και βλέπετε “ειδήσεις” από τα Φερέφωνα της Προπαγάνδας του Συστήματος;
Ή, έχοντας μάθει στην ζωή σας να διαβάζετε βιβλία και να “ανοίγει” το μυαλό σας, έχετε μάθει να σκέφτεστε για δικό ΣΑΣ λογαριασμό;

Όσες και όσοι είστε προσεκτικοί σε αυτά που ακούτε, και δεν αφήνετε απλά το “μπλα μπλα” της τηλεόρασης να σας αποβλακώνει, ίσως να έχετε παραξενευτεί για την έκφραση που ακούγεται ΣΕ ΟΛΕΣ τις “ειδησεογραφικές” εκπομπές σε διάφορες παραλλαγές “στο Πεδίο”, “το Πεδίο”, “εκτός του Πεδίου” κλπ, από τους “πανελίστες” των “ειδ-ήσεων”.
Στην Αγγλική Γλώσσα η έκφραση “on the field” σημαίνει το Πεδίο όπου γίνεται Πράξη αυτό για το οποίο μιλάει η Θεωρία του θέματος επάνω στο οποίο μιλά ο “ειδ-ήμων” “ειδ-ικός” των “ειδ-ήσεων” που πουλά… Αυθεντία στο τηλεοπτικό “πόπολο”.
Και, προσέξτε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αυτό…
διαχωρίζει την “Πραγματικότητα” από αυτό που “πλασάρεται” σαν “Πραγματικότητα”.
Όσοι έχουμε επαγγελματική εμπειρία από Υπηρεσίες Ασφαλείας (κρατικές, ιδιωτικές ή συνδυασμό τους) νομίζω πως δεν χρειαζόμαστε ιδιαίτερες διευκρινήσεις επάνω στο θέμα…

Η έκφραση αυτή ακούστηκε για πρώτη φορά στην “Μνημονιακή” Ελλάδα το 2010, όπου και όταν ξεκίνησε το Παγκόσμιο ΠΕΙΡΑΜΑ Υποταγής Συνειδήσεων που τότε ονομάστηκε “Οικονομική Κρίση” και μέρος του οποίου είναι και το τωρινόproject “Κορωνοϊός” (θα ακολουθήσει το project “Ουκρανία”) για αυτό και “το Πεδίο” ακούγεται εκνευριστικά ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ σε ΟΛΕΣ τις τηλεοπτικές εκπομπές.
Γιατί;
Διότι οι “Έλληνες καναλάρχες” δεν πληρώνουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ μεταφραστές για να τους κάνουν ΣΩΣΤΗ (και όχι αυτολεξεί) μετάφραση των “εγχειριδίων” της Προπαγάνδας που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, από τους φορείς που είναι υπεύθυνοι για όλο αυτό το ΠΑΡΑΜΥΘΙ και είναι…αλλά ας το αφήσουμε αυτό.
Προσωρινά…

Αν το θέαμα των παιδιών σας, να φοράνε μάσκες-φίμωτρα που τους στερούν το Χαμόγελο, όλα ομοιόμορφα στερώντας τους την αίσθηση της ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, να κρατάνε αποστάσεις το ένα από το άλλο, στερούμενοι την σωματική επαφή της αγκαλιάς με το “πού είσαι δικέ μου;” ή το “give me five” που φέρνει τους ανθρώπους κοντά, επειδή φοβάστε έναν “παγκοσμίως φονικό ιό” που βρίσκεται ΜΟΝΟΝ στα δελτία “ειδήσεων” και στα μπουκωμένα από κρατικό χρήμα για να σας “ξεπλένουν” τα μυαλά “ειδησεογραφικά” sites, δεν σας προκαλεί αποτροπιασμό…
είστε ΒΑΡΙΑ άρρωστοι.

Αντί να βγει η μπούργκα από τα “προσφυγόπουλα”, μπήκε φερετζές στα Χριστιανόπουλα…
οι γονείς που δείχνουν στα παιδιά τους τον δρόμο της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ενάντια στο ΦΙΜΩΤΡΟ χαρακτηρίζονται από τα υπάκουα σκυλάκια του Συστήματος “ψεκασμένοι”…
τα ανθρωποειδή που παρακολουθούν εκπομπές τύπου “Big Brother”, είναι απλά ψηφοφόροι.
Από πόσο, και πόσα, ΖΩΑ μπορεί να αποτελείται μια κοινωνία “ανθρώπων”…

Η αγκαλιά είναι η υπενθύμιση του Θεού στον Άνθρωπο πως υπάρχει ο Παράδεισος…
για αυτό και στην νέα “Κανονικότητα”, οι Εξουσιαστές μας μάς θέλουν με φίμωτρο να διατηρούμε αποστάσεις μεταξύ μας, καταργώντας έτσι το ΜΑΖΙ.
Για να κάνουν τις ζωές μας, Κόλαση…
έτσι ώστε να μας ελέγχουν.

Τα βιβλία μου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης:
1. Η Νέα, Παγκόσμια Ψηφιακή Τάξη Πραγμάτων.
2. Ζωή μεροκάματο: Τα κάτεργα που λέγονται “call centers”.
3. Νέους Δισεκατομμυριούχους δημιούργησε ο “Κορωνοϊός”… στα ύψη Τεχνολογία και Υγεία.

©2004-2024 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.

Επικοινωνήστε μαζί μου

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.