Νέους Δισεκατομμυριούχους δημιούργησε ο “Κορωνοϊός”… στα ύψη Τεχνολογία και Υγεία

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Αντιγράφω από το Διαδίκτυο:
Ο πλούτος των δισεκατομμυριούχων αυξήθηκε σε επίπεδο ρεκόρ εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, καταγράφει έκθεση της τράπεζας UBS και της εταιρείας συμβούλων PwC, καθώς το ράλι στα χρηματιστήρια και η αύξηση του τζίρου εταιρειών των τομέων της πληροφορικής και της υγείας ώθησαν την περιουσία των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου να σπάσει το φράγμα των 10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η έκθεση, που καταπιάνεται με πάνω από 2.000 δισεκατομμυριούχους, στα χέρια των οποίων βρίσκεται περίπου το 98% του πλούτου αυτής της ομάδας του πληθυσμού, διαπιστώνει πως η περιουσία τους αυξήθηκε κατά ένα τέταρτο και πλέον τους πρώτους μήνες της πανδημίας, φθάνοντας τα 10,2 τρισεκατομμύρια δολάρια τον Ιούλιο. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 8,9 τρισεκατομμύρια δολάρια και είχε καταγραφεί στα τέλη του 2019.

Ο αριθμός αυτός σημαίνει ότι ο αθροιστικός πλούτος των δισεκατομμυριούχων πενταπλασιάστηκε ως και δεκαπλασιάστηκε τα τελευταία 25 χρόνια – δηλαδή το διάστημα που καλύπτει η βάση δεδομένων της UBS και της PwC. Όταν η τράπεζα και η εταιρεία άρχιζαν να συγκεντρώνουν στοιχεία για αυτή την ομάδα, ο πλούτος της ανερχόταν αθροιστικά σε κάτι περισσότερο από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια.

Από την 7η Απριλίου ως την 31η Ιουλίου 2020, οι δισεκατομμυριούχοι σε όλους τους τομείς δραστηριότητας με τους οποίους καταπιάνεται η έκθεση είδαν τον πλούτο τους να αυξάνεται με διψήφιο ποσοστό. Ειδικά οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της τεχνολογίας, της υγείας και της βιομηχανίας είδαν την περιουσία τους να μεγαλώνει με ρυθμό 36% ως 44%.
Η πανδημία επιτάχυνε την τάση ανόδου της περιουσίας επιχειρηματιών των τομέων της τεχνολογίας και της υγείας και πρωτοπόρων σε διάφορους κλάδους.

Από το 2018 ως τον Ιούλιο του 2020, οι δισεκατομμυριούχοι που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας είδαν τον πλούτο τους να αυξάνεται κατά 42,5% στα 1,8 τρισ. δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία των UBS και PwC, ενώ οι επιχειρηματίες που έχουν κάνει την περιουσία τους δραστηριοποιούμενοι στον τομέα της υγείας είδαν τον δικό τους πλούτο να αυξάνεται κατά 50,3% την ίδια περίοδο, στα 658,6 δισ. δολάρια.

Περίπου 200 από τους δισεκατομμυριούχους αυτούς έχουν υποσχεθεί να διαθέσουν ποσό ύψους περίπου 7,2 δισ. δολαρίων αθροιστικά για να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας, σύμφωνα με την έρευνα. Η UBS και η PwC εκτιμούν πως η συνεισφορά των δισεκατομμυριούχων για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, καθώς και της κοινωνικής και οικονομικής αναταραχής που προκαλεί, είναι υψηλότερη στην πραγματικότητα, χωρίς πάντως να διευκρινίζουν πόσο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Υγεία όπως της Pfizer, με CEO τον Αλβέρτο Μπουρλά, ή στην Τεχνολογία όπως η Public-MediaMarkt, με CEO τον Ρόμπυ Μπουρλά.
Τελικά, σε αυτό το ΠΑΡΑΜΥΘΙ του “Κορωνοϊού”, όποια πέτρα και αν σηκώσεις, έναν Μπουρλά θα βρεις από κάτω…

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Το Φιλί της Μέδουσας» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
ΕΣΕΙΣ δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.

Δεκαετία 1980…
Ο πλανήτης βγαίνει από μια μακρά περίοδο λιτότητας και μπαίνει σε τροχιά Ανάπτυξης.
Πώς;
Απλό…
Τυπώνοντας χρήμα και δίνοντας ώθηση στην Κατανάλωση, άρα και στην Ζήτηση, άρα και στην Ανάγκη για περισσότερη Παραγωγή, άρα και στην Απασχόληση Εργατικού Δυναμικού.
Όλα αυτά συνεπάγονται αύξηση της επιστημονικής Έρευνας και κονδύλια για χρηματοδότηση ερευνητικών προγραμμάτων Τεχνολογίας, αποτελέσματα των οποίων είναι τα υλικά αγαθά και οι υπηρεσίες που απολαμβάνουμε εμείς σήμερα.

Η ανάπτυξη της Τεχνολογίας μέσα σε διάστημα τριών δεκαετιών είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ…
έγιναν ανακαλύψεις που δεν είχαν γίνει μέσα σε αιώνες ολόκληρους Ανθρώπινης Ιστορίας.
Την δεκαετία του 1980 όλοι ήξεραν τo τηλέφωνο…
ελάχιστοι “μυημένοι” ήξεραν τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή.
Δείξτε σήμερα σε έναν 50άρη ή 60άρη χρήστη του Facebook ένα τηλέφωνο με στρογγυλό “καντράν” και θα θυμηθεί αμέσως με νοσταλγία την εποχή που το χρησιμοποιούσε.
Δείξτε του μια παλιά δισκέτα της ίδιας εποχής, πρόδρομο του σημερινού “στικάκι”, δεν θα ξέρει καν τι είναι…

Δεκαετία 2020…
τότε που το 1980 λέγαμε πως θα ταξιδεύαμε για weekend στην Σελήνη.
Οι Αφέντες των λαών κραυγάζουν για Λιτότητα…
και το κάνουν τρώγοντας χαβιάρι και σολομό στα διαλείμματα των κάθε λογής “-group” που αποφασίζουν για τις τύχες των λαών, των κοπαδιών τους.
Υποχρεώνοντας τους λαούς τους να φορούν μάσκες-φίμωτρα για να τους ασκούν Ψυχολογική Βία…
κλείνοντάς τους τα στόματα με ψίχουλα από τα Θυέστεια γεύματά με τις σάρκες τους με μορφή “επιδομάτων ανεργίας” και “βοηθημάτων Κορωνοϊού” για να τους κρατούν υπάκουους υπηκόους τους.

Το Παγκόσμιο Πείραμα Διάβασης στην Νέα, Ψηφιακή Εποχή του Ανθρώπου το οποίο ονομάστηκε “CoVid-19” και μέχρι στιγμής είναι ένα Πείραμα Υποταγής Συνειδήσεων των Λαών για να γίνονται ακόμη πλουσιότερες οι Πολυεθνικές Εταιρείες Πληροφορικής, οι Φαρμακοβιομηχανίες και τα Διαγνωστικά Κέντρα που κάνουν “tests Κορωνοϊού”, αλλά και οι βιομηχανίες των φίλων της Εξουσίας που κατασκευάζουν μάσκες και λοιπά αξεσουάρ “Κορωνοϊού”, είναι μια καλή ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τους αναλφάβητους ψηφιακά λαούς, να “γυρίσουν” το Παιχνίδι υπέρ τους.
Κάποια στιγμή θα πρέπει οι λαοί να χρησιμοποιήσουν αυτήν την Τεχνολογία στην οποία τους “μύησαν” οι Αφέντες τους για να τους ελέγχουν, με τρόπο τέτοιο που να πάψουν να έχουν Αφέντες.
Να χρησιμοποιήσουν την Τεχνολογία για να αποκτήσουν ΓΝΩΣΗ.
Και να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ…

Τα πολιτικά κόμματα χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ, Δολάρια, Λίρες (διαλέξτε νόμισμα, παντού το ίδιο συμβαίνει) στις Τράπεζες, σε “θαλασσοδάνεια” που δεν θα πληρώσουν ποτέ, σε βάρος βέβαια των Κρατικών ταμείων, τα οποία συντηρούνται από το αίμα και τον ιδρώτα των φορολογούμενων πολιτών, για να συντηρούνται τα αργόσχολα και ανίκανα για εργασία στον Ιδιωτικό τομέα διακομματικά “λαμόγια”, που κάνουν business με τα διάφορα “lobbies”.

ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα μιλούν υπέρ των “εμβολιασμών” των υπάκουων υπηκόων με “εμβόλια” τα συστατικά των οποίων ΔΕΝ ανακοινώνονται και, ΚΥΡΙΩΣ, εμβόλια που ΔΕΝ έχουν πάρει άδει κυκλοφορίας σαν φάρμακα, αλλά σαν ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ φάρμακο, απαλλάσσοντας από τις ευθύνες για τυχόν βλάβες στο “Ποίμνιο” τους κατασκευαστές τους.
Οι ίδιοι που κατέχουν μετοχές των Τραπεζών, κατέχουν και μετοχές των Φαρμακοβιομηχανιών.
Το “εμβόλιο” ενάντια στον “Κορωνοϊό” ΔΕΝ είναι πατριωτικό καθήκον…
είναι ένα Πείραμα Υποταγής Συνειδήσεων. Οι πρώτοι που ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ στην Νέα, Ψηφιακή Τάξη Πραγμάτων είναι οι πολιτικοί…
πολλά τα μυστικά από τα οποία κάποιοι “χειριστές” τους τούς κρατάνε δέσμιους των “Θέλω” τους.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί μιλάω για ΨΗΦΙΑΚΗ Τάξη Πραγμάτων, όταν αναφέρομαι σε έναν “παγκοσμίως φονικό ιό”, σκεφτείτε το γιατί τα ακριβοπληρωμένα τσιράκια των Μέσων ΜΑΖΙΚΗΣ “Ενημέρωσης” έχουν θεοποιήσει τον Υπουργό Ψηφιακής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη για την δουλειά που έχει κάνει το Υπουργείο του στο θέμα της αντιμετώπισης της… “Πανδημίας” (Πανδημία με θνητότητα <0,008%… γελάνε τα οστά του Ιπποκράτη).

Το Hellenic Healthcare Group ιδρύθηκε το 2018 και στην κατοχή του έχει τα ιδιωτικά θεραπευτήρια:
* Υγεία
* Metropolitan Hospital
* Μητέρα
* Metropolitan General
* Λητώ
* Creta InterClinic

Στην κατοχή του έχει επίσης:
* τα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot
* την εταιρεία Y-Logimed, με αντικείμενο την εμπορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων
* το Κέντρο Γενετικής και Γενωμικής ΆλφαLab
* την εταιρεία Business Care, που παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας και υγείας στην εργασία, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Το Hellenic Healthcare Group ανήκει σε ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά funds παγκοσμίως, το CVC Capital, το οποίο εξαγόρασε την Εθνική Ασφαλιστική, σε ένα deal που σύντομα θα διερευνηθεί για την οσμή σκανδάλου, εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.
Το H.H.G. κάνει μεγάλους τζίρους λόγω της κατάρρευσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας με πρόσχημα έναν “παγκοσμίως φονικό ιό” που έχει κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους, λόγω του οποίου η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαγγείλει συνεχώς ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ μέτρα όπως τα rapid και μοριακά tests που πληρώνουν από την τσέπη τους οι Έλληνες πολίτες (ούτε οι ΛΑΘΡΟμετανάστες, ούτε οι “Ρομά” υποχρεώνονται να τα κάνουν).

Τα tests “Κορωνοϊού” γεμίζουν τα ταμεία του CVC Capital…
στην οποία εργάζεται για προσέλκυση επενδυτών η Σοφία Μητσοτάκη (η οποία πριν εργαζόταν στην Goldman Sachs, εταιρεία η οποία ευθύνεται για την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδος και τα Μνημόνια που ακολούθησαν, εξαθλιώνοντας τον Ελληνικό Λαό).
Η κόρη του πρωθυπουργού που κυβερνά με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ και ΑΝΗΘΙΚΕΣ Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (Κ.Υ.Α.) και όχι ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥΣ από την Βουλή Νόμους, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και υπέρ του ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ.

Ο παράγοντας “Pfizer”

Τον Ιανουάριο του 2021 η μία μετά την άλλη οι Ευρωπαϊκές χώρες δήλωναν πως θα στραφούν νομικά εναντίον της Pfizer, για αδικαιολόγητη καθυστέρηση παράδοσης των εμβολίων που έχουν παραγγείλει και “χρυσοπληρώσει” (με χρήματα των φορολογουμένων φυσικά), ενάντια σε έναν “παγκοσμίως φονικό ιό” (αν υπήρχε κάτι τέτοιο, να είστε σίγουροι πως δεν θα το μαθαίνατε ΜΑΖΙΚΑ ποτέ).
Αλλά εσείς δεν το ξέρετε…
νομίζετε πως αφερέγγυα είναι η Βρετανική (έχει σημασία η εθνικότητα) AstraZeneca η οποία χρησιμοποιείται από τα ακριβοπληρωμένα Μέσα ΜΑΖΙΚΗΣ Ενημέρωσης σαν αποδιοπομπαίος τράγος για να σας αποσπάσει την προσοχή από το Παρασκήνιο, ιδιαίτερα πλούσιο, του θέματος “εμβόλιο Pfizer”.

Εταιρείες από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία έκλεισαν συμβόλαια παραγωγής του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V στα εδάφη τους, στα εδάφη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ και οι τέσσερις χώρες είναι μέλη του ΝΑΤΟ.
Ξέρετε…
εκείνου του Οργανισμού που επιδοτείται από τους λαούς για να φυλάει την Δύση από την… Ρωσία.
Κατά… διαβολική σύμπτωση οι ίδιες χώρες τον Μάρτιο του 2021 ανέστειλαν την χορήγηση του εμβολίου της AsrtaZeneca, δίνοντας προτεραιότητα στο “θαυματουργό” εμβόλιο της Pfizer.

Τον ίδιο μήνα, Ιανουάριος του 2021, την ίδια μέρα που δεκάδες ηλικιωμένοι βρέθηκαν θετικοί στον “Κορωνοϊό” στην Ελλάδα έπειτα από την πρώτη δόση του εμβολίου που έκαναν, ενώ παράλληλα ανακοινώνονται καθημερινά θάνατοι σε ολόκληρο τον κόσμο ανθρώπων που πεθαίνουν ΑΦΟΥ έκαναν το εμβόλιο ενάντια σε έναν “παγκοσμίως φονικό ιό”, ο κ. Μπουρλά “ποστάρει” στο Facebook και το Twiter την χαρά του επειδή εμβολιάστηκε ο πεθερός του στην Ελλάδα (η αλήθεια είναι πως αν είχα και εγώ πεθερά, δεν θα έλεγα όχι στο να της κάνω ένα εμβόλιο που ακόμη δεν γνωρίζουμε τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στον ανθρώπινο οργανισμό).

Ο ίδιος βέβαια σε συνέντευξη του είχε δηλώσει πως ΔΕΝ προτίθεται να κάνει το εμβόλιο ενάντια σε έναν “παγκοσμίως φονικό ιό” που έχει απογειώσει το “cash flow” της εταιρείας στην οποία εργάζεται.
Όπως δήλωσε ο ίδιος τον Δεκέμβριο του 2020, ΑΦΟΥ είχε ρευστοποιήσει το 62% των μετοχών της εταιρείας στην οποία εργάζεται που κατείχε “Είμαι 59 ετών, έχω καλή υγεία και δεν εργάζομαι στην πρώτη γραμμή, οπότε δεν ανήκω στην κατηγορία που συνιστάται να εμβολιαστεί τώρα”.
Ο CEO της εταιρείας Pfizer Δρ. Αλβέρτος Μπουρλά (να θυμίσω πως η ειδικότητά του είναι… κτηνίατρος), σε μια μέρα έγινε πλουσιότερος κατά 5.600.000$ (πέντε εκατομμύρια και εξακόσιες χιλιάδες δολάρια) όταν και “ξεφορτώθηκε” μετοχές της εταιρείας του, οι οποίες είχαν χτυπήσει “ταβάνι” εκείνες τις ημέρες, όταν τα Μέσα ΜΑΖΙΚΗΣ Ενημέρωσης πλάσαραν την Pfizer σαν “Σωτήρα”.

Την Pfizer…
που με μια απλή έρευνα στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ Διαδίκτυο, μαθαίνει κάποιος πως η εταιρεία αυτή έχει πληρώσει εκατοντάδες ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς με τις οικογένειες ανθρώπων, αλλά και με χώρες ολόκληρες, οι άνθρωποι των οποίων πέθαναν ή παρουσίασαν τρομακτικές βλάβες στον οργανισμό τους από τα φαρμάκια, και όχι φάρμακα, της εταιρείας αυτής. Όταν οι διαχωριστικές γραμμές του Marketing με την Xειραγώγηση της Συναισθηματικής Νοημοσύνης γίνονται δυσδιάκριτες…
ίσως καταλαβαίνετε, όσοι έχετε διατηρήσει ακόμη την Κριτική Ικανότητα της Σκέψης, το γιατί διάφοροι “celebrities” και “influencers” του Facebook και του Instagram ποστάρουν τις selfies τους στα εμβολιαστικά κέντρα, σε παράβαση κάθε Ιατρικού Απορρήτου, να δηλώνουν πως επιλέγουν μόνον Pfizer.
Ξέρουν άλλωστε πως δεν θα ελεγχθούν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί και τα “πόθεν έσχες” του Αίσχους το οποίο προωθούν στην Μάζα που τους “ακολουθεί” στα social media της Χειραγώγησης…

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Η Αδελφότητα της Φλόγας» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
ΕΣΕΙΣ δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.

Τι κοινό έχουν οι Albert Burla, CEO της Pfizer, και ο Pascal Claude Roland Soriot, CEO της AstraZeneca, πέρα του κοινού τους θρησκεύματος, για το οποίο φροντίζουν να μιλάνε συχνά δημόσια (γιατί νομίζετε πως το Ισραήλ πρωταγωνιστεί στο ΠΑΡΑΜΥΘΙ του “Κορωνοϊού”) σαν δεινοί businessmen που είναι, αλλά και πέρα του ότι αμφότερες οι δύο εταιρείες έχουν ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ και έλθει σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς πληρώνοντας εκατοντάδες ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια για χιλιάδες θανάτους και μόνιμες βλάβες στην Υγεία χιλιάδων ανθρώπων που έκαναν το λάθος να εμπιστευτούν τα φάρμακά τους;

Δηλώνουν ειδήμονες στα ανθρώπινα φάρμακα, διότι έχουν σπουδάσει Ιατρική.
Αυτό που δεν αναφέρουν όμως, είναι πως η ειδικότητα ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ είναι αυτή της… Κτηνιατρικής.
Εμβολιαστείτε για να επιτευχθεί η “ανοσία της Αγέλης”, λένε οι “Ποιμένες” στα κοπάδια πειθήνιων προβάτων που είναι “μπολιασμένα” με την “ανοησία του κοπαδιού”, μπας και νιώσουν ελεύθεροι λύκοι…

Η Pfizer αναθεώρησε στις 28/7/2021 ανοδικά την πρόβλεψή της για τις πωλήσεις του εμβολίου κατά της COVID-19, που ανέπτυξε με τη γερμανική BioNTech, κατά 28,8% στα 33,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια.
Η εταιρεία είπε ότι η ανοδικά αναθεωρημένη πρόβλεψη για τις πωλήσεις βασίζεται σε συμφωνίες που έχουν υπογραφεί για 2,1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δόσεις φέτος.
Η προηγούμενη πρόβλεψη της φαρμακοβιομηχανίας τον Μάιο για 26 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια βασίστηκε σε συμφωνίες που είχαν υπογραφεί για 1,6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δόσεις.

Στον λογαριασμό του στο Twitter, o CEO της Pfizer έγραψε στις 28 Ιουλίου 2021:
“Η εταιρεία παρουσίασε μια εξαιρετικά ισχυρή οικονομική απόδοση για το δεύτερο τρίμηνο. Ακόμη και εξαιρώντας τις άμεσες πωλήσεις και τα έσοδα από συμμαχίες που παρέχονται από το εμβόλιο Pfizer-BioNTech, δημιουργήσαμε αύξηση λειτουργικών εσόδων 10% σε σύγκριση με το τρίμηνο του προηγούμενου έτους.”

Τα βιβλία μου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης:
1. Η Νέα, Παγκόσμια Ψηφιακή Τάξη Πραγμάτων.
2. Μάσκα… ή Φίμωτρο; Ένα Παγκόσμιο Πείραμα Υποταγής Συνειδήσεων.

©2004-2024 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.

Επικοινωνήστε μαζί μου

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.